Viikko taas uhkaavasti lähenee loppuaan. Miten tää aika ja päivät yleensäkin menee niin nopsaan.

Mä olen virkannut kupinalusia kuluttaakseni sen Novita-Aalto-langan loppuun jota tarvitsin tuossa aiemmin pyöreää liinaa varten.

 

kupinaluset.jpg

Vähän hassuja näistä tuli ja epämääräinen luku, kun 7. Ei aivan lanka kahdeksaan riittänyt,niin olkoon.

 

kuppien%20kanssa.jpg

Koetin vähän pöydälle laittaa kuppien/ lasien kanssa,niin kai nämä nyt menettelee.

 

palanen.jpg

Siitä kahdeksannesta palasta tuli tämmönen pyöreä tähti.  Tämä kenties jostain laukusta tai tyynyn reunasta kaiketi paikkansa löytänee.

Muuten,tammikuussa ostin lankaa 300g just tuota Novitan Aaltoa. Lankaa olen kuluttanut 530g,joten ihan hyvä suuntaus. Lisäksi sen Kanavatyö-tarjottimen pistelin,mutta siinä on langan kulutus pieni suhteessa työhön nähden ja niitä en laske kulutukseen,kun niihin on omat lankansa.Olen määrännyt itselleni,että joka kuukausi täytyy olla langan kulutus suurempi,kuin uusien osto.

 

eever.jpg

Mulla on ihanasti tälläviikolla kulunut aikaa tämmösen palleroisen hoitoon. Pahoittelen kuvan tosi huonoa laatua,mutta hoidettava on suloinen. Ikää nyt 3kk. Olen pikkuisen saanut olla isonpien kanssakin.

 

karen.jpg

Tuon kirjan luin. On vähän siirappimaista,mutta on siinä muutakin ja syvällisempää sanomaakin. Kai noissakin romaaneissa joku viehätys on,kun olen lukenut monta tuota samaa sarjaa olevaa kirjaa.

Kivaa tulevaa viikonloppua!

kiitti paljon käynneistä ja kommenteista! Terkuin: Intsu