Kauneimmat Kiitokseni teille kaikille,jotka kävitte toivottamassa meille hyvää matkaa.Kotona ollaan! Kotiudutiin eilen illalla todella nautinnolliselta,ihanalta ja virkistävältä matkalta. Me siis matkasimme tälläkertaa Turkin Alanyaan. Ei oltu Alanyassa ennen käyty,Turkin Marmariksessa vain joskus kauan sitten. Alanya oli meille positiivinen yllätys ja lomasta tuli yksi parhaimpia. Aivan harmitti,kun piti kotiin lähteä. Lomaa olisi ollut vielä kiva jatkaa.

 

Hotellimme oli neljän tähden hotelli Grand Zaman ja oli hyvä hotelli ja tähtensä ansainnut.

 

Kuva on hotellin toiselta allas-alueelta. Tään altaan ympärillä oli paljolti lapsiperheet ja sitten oli vielä toinen allas-alue, toisella puolen pihaa, joka oli enempi aikuisille.

 

Hotellin parvekkeelta välkehti ihanasti Välimeri.

 

Parvekkeella toisesta suunnasta kuvattua kattonäkymää. Jokaisen talon katolla oli tuollaiset tynnyrit. ne olivat vesitynnyreitä ja aurinko lämmitti heille veden. Lämpöä oli alkupäivinä +42 ja +46 astetta,joten kyllä tarkeni. Sitten lopuksi muutama päivä oli vain yli + 30 astetta :) Hotellihuoneissa ja kaupoissa oli hyvät tuuletukset.

 

Meidän hotelli oli all inculsive. Eli me oltiin koko ajan jatkuvien ruokapöytien ääressä:) Oli keittoja,kymmeniä eri salaatteja,lämpimiä ruokia,grillistä myös sai purtavaa hampurilaisia,kebappia,täytettyjä lettuja mm. Kahvia koska vaan halusi,kaikkia juomia mitä vain halusi ja tietysti jäätelöjä. Kun yöllä saavuimme hotellille,niin he jopa respassa kysyivät haluammeko yökeittoa ja jotain suolapalaa!!

 

Ruokapöydät oli aina katettu upeasti. Voi,minkäläisia mm. vesimeloni taideteoksia Otin tähän muutaman melonijutun.

 

Tälläinen naamakin oli melonista tehty. Tää sopisi halloween juttuhin.

 

Melonista niinikään tämmösiä kukkasia.

 

Laitan lopuksi kuvaa pienestä osasta jälkiruokapöytää. Laskin yhtenä päivänä miten paljon erilaisia jälkiruokia oli silloin päivällisellä tarjolla,niin yli 20 lajia!

Matkan kaikkein ihaninta antia oli,että tutustuimme mukaviin ihmisiin. Kiitos teille uudet Ystävämme ihanasta matkaseurasta. Teitte lomastamme vielä paljon ihanamman!

Tää oli nyt eka osa matkakertomusta,jatkoa seuraa ensikerralla. Nyt pikkuhiljaa paneudun arkisiin askareisiin ja pyykkikone jauhaa. Koen olevani niin virkistäytynyt,että jaksan levänneenä ja iloisin mielin taas puuhata arkisten askareiden parissa. Blogejakin alan lukemaan mitäs olette silläaikaa puuhailleet.

Oikein mukavaa syyskuista viikkoa jokaiselle.