Menneen viikon olen hypännyt joka puolella. Ensin siellä Keskisellä Tuurissa,sitten Vöyrin käsityöliikkeessä Vöyrillä (Vaasassa on heidän toinen liike),sitten Seinäjoella ja lopuksi Kauhavalla Lankavassa. Katsellut parit pesisottelut,vähä kotona touhuillut,keittänytkin jotain ja ottanut päikkäreitä. Niin se viikko mennä livahti sukkelaan. Mutta nyt ekana taas se valmistuneen työ esittely.

 

veijo%20zuk.jpg

Miehelleni neuloin tämmöset unisukat. En osaa sanoa mikä lanka on. Jotain vanhaa jemmoistani,eikä ole vyötettä. Sitten kuljetan teitä vähäsen vöyrillä.

 

v%C3%B6yrin%20k%C3%A4sity%C3%B6liike.jpg

liikkeen%20pihalla.jpg

Siinä pihassa oli kannon päällä kukkien ympäröimä enkeli.

 

k%C3%A4sity%C3%B6liike.jpg

Sisällä aukeni sitten ihana käsityömaailma.

 

neulelangat.jpg

kalalangat.jpg

Olihan siellä paljon lankoja ja ihan kaikkee.

 

kirjomustaulu.jpg

Siellä oli valmiinakin seinillä kaikkee mukavaa. Se on ruotsinkielistä seutua ja hehän ovat tunnetusti innokkaita käsitöiden harrastajia. Mä lähdin oikeastaan etsimään sieltä kirjontatöitä ja löysinkin.

 

ostin.jpg

keltakukkalina.jpg

saa%20kirjoa.jpg

Siinä mun ostokset. Minusta tuo keltakukkainen liina on ihana. Se ristipistoin kirjotaan ja tuo pohja on pikkuisen isompireikäistä ,kuin mitä yleensä,niin minunkin silmäni näkevät sitä tehdä. Seuraavaksi mennään Lankavaan. Siellä oli huivi-teema ja yksi ja toinen oli tuonut sinne tekemiään huivejaan. Niistä en ottanut kuvia,mutta sinne oli tullut paljon uutuuslankoja ja niistä tehtyjä töitä,joita Lankavan Kirsti esitteli. Ihan muutamasta napsin kuvia.

 

tozzu.jpg

tsivulta.jpg

Eikö hurmaavat tossut. Oisko nuo aasitossut,vai mitkä:)

 

puffalaukku.jpg

Sitten Puffa-langasta tehty laukku. Tuo sormineulottava Puffa on mainio lanka ja siitä on tehty peittoja,laukkuja,tossuja,tyynyjä,leluja ja vaikka mitä.

 

kori%20ont.jpg

Tämäkin on kiva ontelolangasta virkattu kukkaruukunsuoja. Monista töistä on Lankavan sivuilla ohjeet.

 

sisut.jpg

Kaikenlaisia sisustuotteita on ja vaikka mitä. Se meidän kässäklubi virallisesti alkaa klo10.00,mutta me suurin osa ollaan siellä jo ennen yhdeksää ovien takana odottamassa,kun ovat aukee. Ovet on auki klo kolmeentoista ja sitä ennen me sitten lähdetään. Minäkin,kun kotiin tulin,niin katsomaan heti naisten superpesistä. Sen jälkeen päikkärit ja sitten vielä illalla tuli tätä omaa porukkaa. Tänään pitää tietysti käydä äänestämässä eurovaaleihin. Mä löysinkin,kuin löysinkin ehdokkaan. Sitten mulla on monta kassia kesäkukkia,jotka pitää istuttaa. Mikäs sen kivempaa olisi,mutta kun on kipee joka puolelta,niin puolison kanssa yhdessä. Hän mua aina kaikessa auttaa.

Monin kiitoksin:Intsu