Meidän pesuhuoneremontti on edennyt loppusuoralle. No lattialaatoitus puuttuu vielä,saunan lauteet,lamput ja tietysti silikonit ja voi niin kaapistot. Paljon on tapahtunut vajaassa viikossa ja viikonloppukin oli sentään välissä. Lattiavaluthan pitää normaalisti kuivua vähintään 6vk, mutta otettiin sellainen valmissementti,joka kuivui 15 t. Vähän kalliimpaa oli,mutta valettava alue ei ole niin suuri ja kyllä hermo ei kestäis niin pitkiä odotteluja:)

 

Tää kuva on pesuhuoneen katosta. Katto tehtiin laineille ja puu on leppää. Lepästä tuli myös sauna. Tuhon aallokon pohjaan tulee spottivaloja ja niitä tulee kaikkiaan 8. Saunan kattoon tulee sellainen tähtitaivas valaistus ja penkkien niinkun selustan yläpuolelle tulee revontulivalot.

 

Tässä on kuvaa suihkunurkkauksesta. Seinät ovat vielä saumauksien jäljiltä pesemättä. Valittiin tuollainen uusvanhahtava suihku. Tuohon eteen tulee vielä semmmoset puolipyöreät lasiovet. Ikkunanpuutkin maalataan valkoiseksi. Mä myönnän,että meille on remontti helpompaa kuin monille muille,sillä ollaan ammattirakentajia. Kaikki pystytään tekemään itse ja ehkä materiaaleja saadaan halvemmalla,kun tiedetään missä on edullisia ja saadaan alennuksia koska tämän kaltaisia materiaaleja hankitaan jatkuvasti.

 

Sitten,reissuun ja lomalle ollaan tosiaan lähdössä ja palailen koneen ääreen noin puolentoista viikon kuluttua. Remonttikin saa hetkeksi jäädä huilailemaan:) Mulla on aamulla kampaaja ja sen jälkeen lähdetään ajelemaan Etelä-Suomeen ja sieltä perjantaina Vantaalle. Sinisillä siivillä Kanarian saarille. Tarkemmin sanottuna Teneriffalle ja siellä Playa De La Americaansiin. Me vaikka missäpäin muualla maailmaa välillä aina käydään,niin silti Teneriffa on se,jonne me palaamme yhä uudelleen. Me oltais taas haluttu Puerto De La Cruzziin,mutta otettiin äkkilähtö,niin ei ollut paikkoja kuin tuonne. No,kyllä tuokin kelpaa.Tyttäret vähän murehtii miten mä jaksan reissata,kun olen ollut flunssan jälkimainingeissa vähän uupunut. Vastasin,että sillätavalla,kun istun palmun juurella ja varpaat Atlantissa:) Sen näkee sitten kuin käy. Sindille tulee taas hoitajat ja tiedän,että sessukka on hyvässä hoidossa,vaikka se meitä ikävöikin.

Toivotan teille tänne silläaikaa oikein aurinkoisia keväisiä päiviä!