Tälläkertaa voinkin täällä näyttää yhden joulupukin salaisuuden. Lahjan saaja on niin pieni tyttö,että ei hän koneella osaa käydä,eikä osaa vielä lukea. Se salaisuus on tämmönen.

 

kantokoppa-normal.jpg

Minä virkkasin Esteri-ontelokuteesta nuken kantokassin. Yritin saada siitä tukevan virkkaamalla vähän pienemmällä koukulla. Mulla oli 7-numeron koukku. Mallia ei ollut missään. Aloin virkata soikeaa pohjaa ja sitten reunat kuin korissa. Muotoilin vain työtä summissa sen edetessä. Saadakseni tuon kuomun pysymään tukevasti,niin virkkasin kuomun reunaan sisälle yhdet muoviset ämpärin sangat:) Pitsit käsin ommellen kiinnitin pienin pistoin.

 

kopassa-normal.jpg

Baby born-nukelle tää on aika reilu. Sopii hiukan isompikin nukke. Lankaa meni hiukan enemmän kuin yksi suuri kerä.

 

lasten%20tekem%C3%A4%C3%A4-normal.jpg

Viimepyhänaikana vaari sai vielä yhden isän/vaarinpäiväkortin kauemapana asuvilta rakkailta. Kortti on hauskasti toteutettu. Siinä on sen perheen kaikkien lasten jälki. Ylhäällä vasemmalla vanhimman lapsen kädenjälki,oikealla keskimmäisen ja keskellä nuorimman jalan jälki. Lopputuloksena puu vai mikä olio tuo on,onko peräti vaarin kuva:) Onnittelut on kovasti yritetty Pohjanmaan murteella"hireveästi",mutta ei se nyt aivan putkeen mennyt. Se pitäis olla hiriviästi onnia:D

Nauttikaa viikonlopusta! T:Intsu