Otsikon mukaisesti minun joululiinani on kaiketi myöhässä tai etuajassa,mutta nyt on valmis:)

 

jouliin%20l%C3%A4hi.jpg

Se on tämä liina jota aloitin just ennen jouluviikkoa ja tiesin ,että ei tämä jouluksi valmistu,enkä tokikaan edes yrittänyt.

 

joululiiiina.jpg

Oli niin,niin kiva tehdä,mutta  kyllä hidasta ja tarvittiin paaljon,paaljon eri pistoja. Vähän huitaisemalla silitin ja käärin kaappiin. Kuitenkin silitän taas sitä sittenkun laitetaan jollekin pöydälle. Onpa nyt tehtynä:)

 

henkikone.jpg

Viimeviikolla on ollut monenlaista. mm.tk.ssa käynti ja sain tään uuden hengityslaitteen. Mullahan on ollut hengityslaite 20v. En muista kuinka monta vuotta edellinen laite oli,mutta hoitaja sanoi,että se on niin vanha,että saan uudemman. Tää on pienikokoisempi ja hiljaisempi ääni ja huomaan,että jotenkin raikkaampi hengitellä. Ihana asia,kun on kaikenlaisia laitteita millä voidan auttaa. Tietysti tuo joitain rajoitteita,kun ei voi vaan lepäillä sängyn päällä,vaan joudun aina kytkeä itseni tuohon. Jos menen reissuun mihin vaan,niin on otettava tuo mukaan. Usein tullissa on tarkastettu jne. Mutta pieniä vaivoja siihen nähden minkä avun tuo.

 

tapin%20kakku.jpg

Olimme viimeviikolla yksillä syntymäpäivilläkin ja tein sinne tuon voikkarin ja tykättiin kovin. Katselen kaupoissa voileipäkakkuja ja niissä on niin vähän päällisiä. Minä tykkään,että pitää olla runsas. Mulla on aina kaikenlaista muutakin niin runsaati:)

Taas kiitoksin:Intsu