Mummin pienokainen uinahti tään päivän ekoille päikkäreille,joten pääsin blogia päivittämään. Yrityksen paperihommiakin koetan ehtiä vähän ennekuin tuo vauveli herää. Sitten syötän,vaipanvaihtoa ja käymme ruokakaupassa. Illalla ois tiedossa neuletapaaminenkin. Hitaanlaisesti käsityöni edistyy,mutta jotain aina kumminkin. Mulla on kaikkia tilattuja töitä ja painetta pikkuisen ,että saan kohtuullisessa ajassa tehtyä tilaukset valmiiksi.

 

Nämä villahousut tein siihen tilattuun  jakkuun sopivat ja vielä tähänkin tilaukseen tulee muitakin asusteita. Malli itsekeksimä ja lankana Baby Ull kaksinkertaisena,siis vaaleanpunainen lanka ja valkoinen edelleen Smarttia.

 

Mä olen innokas lukemaan kirjojakin,kunhan vaan saan aikani riittämään. Mulla tahtoo olla tupa täynnä sekä töitä,että harrastuksia. Harvoinpa täällä kyllä kirjoja esittelen,mutta tää on lukemisen arvoinen. Kirja kertoo isän kokemuksista puolisona ja kolmen pojan isänä. Pojista vain yksi on terve ja kaksi syntymästään saakka vaikeavammaisia. Kirja on hyvin puhutteleva ja antaa paljon uusia näkökulmia ja ajattelmisen aiheita.