Kyllä te blogiystäväni olette niin suloisia ja ihania! Teidän tsemppaus ja kannustus ovat rohkaisseet minua kaiken aikaa tosi paljon. Kiitos,kiitos! Myös esirukous tuki on mittaamattoman arvokas ja kantaa minua vaikeuksien keskellä. Kaikille kiitos ja lämmin halaus!

Perjantai päivän olin Tampereella ja oli se melkoinen päivä kaikkine haastatteluineen ja tutkimuksineen. Leikkauksesta tulee suuren suuri ja robottia käyttävät minun leikkaamisessa. Viikon päästä maanantaina pitää sairaalaan ja sitten tiistai-aamulla leikkaus. Kunhan nyt pääsen sinne saakka. On tullut pikku vastuksia tässä. Minulla on tullut nyt vähän nuhaa ja on tänään lääkäriaika,se pitäis saada heti pois. Varoitettiin,että ois  tosi paha,jos leikkausta jouduttais siirtämään. Hampaastakin lohkesi pala ja juuri kun ne leikkausta varten hoidettiin kuntoon. On pakko saada ensiviikolle hammaslääkäriaikakin. Meinaa olla turhankin jännittävää tää elämä,joten kyllä mä rukoustukea yhä tarvin.

 

Virkkailinpa tälläisen pikkuliinan välityönä. Jostain vanhasta virkkauslehdestä malli löytyi ja Kotiväki-langasta virkkailin. En mä nyt tähän ole oikein tyytyväinen. Ei se tullut niin hyvä ja kaunis kuin mitä yritin.

Sitten ettei tää blogi olisi niin synkkää tautikertomusta ja että te ei luule etteikö meillä kaikesta huolimatta huumori kuki,niin laitan tähän loppukevennyksen kuin kymppiuutisissa. Ilmeisesti täällä jollakulla on kevättä rinnassa,kun mieheni laluleli mulle eilen:" Mua lemmitkö vielä oi Intsu,onko rakkautes ruostumaton...."  Hmn.. mitähän tästä pitäis ajatella :D