Viimeaikoina on ollut monen monenlaista ja joitakin juttuja jaan kanssanne. Olin tiistaipäivänä kahden ystäväni kanssa shoppailemassa. En muista koska olisin ollut edellisen kerran. Aamulla lähdin kotoa vartin yli kymmenen ja klo oli noin 16.00,kun kotiin tulin. Ihankuin täysi työpäivä ja kyllä mä olin väsynyt. Huomisinkin oli niin kova väsy ja kipee,että kaikkeni kasasin itseäni,että pystyin lähteä kutomaan kangaspuilla. Neljä tuntia kuitenkin kudoin. Torstaipäivän sitten makasin koko päivän. No sitten kässyihin.

 

Kaulahuivi.jpg

Nyt on valmistunut huiveja. Ensin tää kirjava huivi. Tuon kirjavan langan ostin kesällä Joroisista Riikka-Piikalta. Se on hauskasti pätkävärjättyä. Langan nimi on Three Irish Girls. Tuo turkoosi jotain vanhaa jämää.

 

Tupsuhuivi.jpg

Sitten tää tupsuhuivi. Ostin Tuulia desingistä DIY-pakkauksen,jossa oli tuohon tarvikkeet. Lanka On Alicen Country. Ohjeessa oli tää sormineulottuna,mutta en tykännyt sormineulonnasta ja niin neuloin tään 10 numeron puikoilla sileää neuletta.

 

siiiljan.jpg

Sitten vielä yhtäkkiä neuloin yhdelle mummin tytölle sukat. Lanka on seiskaveikan Polaris.

 

Tanssit.jpg

Saimme olla perjantai-iltana Nurmon lukion vanhojen tansseissa.

 

tyt%C3%B6%C3%B6t.jpg

tytt%C3%B6j%C3%A4.jpg

Siinä niitä oli prinsessoja,kaikki niin nättinä.

 

Tanssipari.jpg

Tuossa yksi mummin prinssi pyörähtelee. He kaikki tanssivat niin kauniisti ja antoivat meille tosi ihanan elämyksen. Ilta oli niin ikimuistoinen.

 

eevert.jpg

Lauantai-iltana olimme tuon vaarin kanssa yhdessä hoitamassa tätä pari vuotiasta vessulia. Tää on hauska poika. Äitinsä joskus sanoo,että hiukset pitäis leikata ja minä aina kieltelen. Pikkuinen on niin ihana juuri tuollaisena. Elämä edessä,tukka takana:) Hän joskus soittaa vaarille puhelimella. Puhua pälpättää,mutta aina ei meinaa saada selvää mitä hän koittaa sanoa. Vaari on joutunut sanomaan toisinaan,että nyt en ymmärtänyt. Viimeksi,kun hän soitti taas ja puhua pälpätti,niin sitten kysyi puhelimessa vaariltaan:ymmärtääkö se siellä:):)

 

syntt%C3%A4ripallot.jpg

Sunnuntaina oltiin 11v synttäreillä.

 

Taaaaaarjooooluuuut.jpg

Namu namu tarjoiluja.

 

woiookkari.jpg

Mä tietysti tein voikkarin. Tuommonen tälläkertaa.

 

piitu.jpg

Siellä oli vieraana ihana koirulikin:)

 

Trappin%20perhe.jpg

elukkalekuri.jpg

Mä olen pari kirjaakin lukenut.

Tuo Trappin perhe oli niin,niin kivaa luettavaa. Siitähän on tehty tuo musikaalikin : Sound of music. Elokuvaa en ole nähnyt,mutta kirjassa tapahtuu niin koko ajan,että en usko,että voi elokuvana olla niin hyvä. Ei filmille mahtuisi kaikki kivat tapahtumat. Melkoinen lukuelämys.

Sitten  tuo eläinlääkrin elämästä kertova kirja oli myös mukavaa ja leppoista luettavaa. Hyvin kirjoitettu.

 

kukkanen.jpg

Viikonloppuna oli yövieraitakin ja sain heiltä tämän kukkakorin. Kolme tulilatvaa.

Kiitoksin:Intsu