Viikonloppuna on ollut juhlia,mutta tapani mukaan näytän ensin käsitöitä.  Tälläkertaa olen askarrellut vähän joulukortteja.

 

julkortit.jpg

 

julkortsisus.jpg

 

jouluun.jpg

 

jouluunsisus.jpg

Kymmenen korttia tein. Mulla oli pakkaus kuvioita. Tiedän,tiedän,että ne oli tarkoitettu 3d kuvioiksi. Halusin kuitenkin tehdä vähän eri tavalla ja liimailin  aina loput kunkin kortin kuvioista sisäpuolelle. Juuri ja juuri niihin mahtuu tervehdyksen kirjoittaa. Kortteja tarvitaan vielä paljon enempi,mutta tässä alkua. En vielä tiedä askartelenko loputkin,vai ostanko sitten myöhemmin valmiina.

Viikonlopusta sitten. Ensin lauantai-iltana oltiin yhden pojanpoikamme synttäreillä. Tää nuorimies täytti 20v. Hän opiskelee Tampereen yliopistolla,mutta nyt oli viikonloppua viettämässä täälläpäin kotona. Unohdin kameran kotiin,mutta oli kyllä kiva olla heillä ja pitkästä aikaa nähdä tätä niin fiksua nuorta miestä. Hänestä ei ole kuin hyvää sanottavaa ja hänestä mummi on saanut aina olla ylpeä.

Eilinen päivä puolestaan olitiin ystäviemme Terhin ja Hannun luona juhlissa. He juhlivat 30-vuotis hääpäivää ja Terhin käsityö ja taideartesaani opintojen päätöstä. Heillä on koti niin upea kaikkeneen.

Lis%C3%A4%C3%A4%20ruukkuja.jpg

Heti jo porraspäästä alkaen niin monenlaista syysasetelmaa,kukkaa ,koristeita ja valojakin. Ihanasti tuo bampi nukkuu laatikon nurkassa.

ovessa.jpg

Kaunis ovikranssi.

 

porrasp%C3%A4%C3%A4.jpg

Vielä enempikin oli kaikkee kuvattaa porraspäässä mitä näissä kuvissa näkyy.

 

kynttijutska.jpg

Terhill%C3%A4%20018.jpg

Terhill%C3%A4%20010.jpg

Terhill%C3%A4%20002.jpg

Sisätiloista joitain kuvia. Siinä kodissa minne vain päätänsä kääntää niin on paljon kaunista ja ihanaa katseltavaa. Ei kuvat kykene kertomaan sitä kaikkea. Se pitää itse nähdä ja kokea.

 

tarjottuna.jpg

Tarjoilut oli aivan mahtavat. Tuo etualalla oleva voileipäkakkukin vei kielen mennessään,aah miten maukasta. Tarjottavaa oli vielä muillakin pöydillä.

Oli niin kiva viettää aikaa ,kivoja kohtaamisia,entisestään tuttujen ja uusien.

Kiitos paljon Terhi ja Hannu.

Tästä on hyvä aloitella uutta viikkoa. Kiitoksin:Intsu