Kiitos teille kaikille,jotka olette blogissani vierailleet ja kiitokset kommenteistakin. Laskurini näytti,että tälläviikolla on ollut erityisen paljon kävijöitä,joten nöyrimmät kiitokset kaikille. Olen suuresti hämmästynyt ja aivan otettu.

 

pippo-normal.jpg

Yhdelle vauvapojalle neuloin tälläisen pipon. Eikös tuollainen 1,5v vesseli olekin vielä vähän vauva. Samaa Turkista tuomaani Alize lankaa,josta tuolla aikaisemmin olen esitellyt hänelle neulomani villatakin ja villahousutkin. Paljon saisin neuloa yhdelle ja toiselle sukkia ja lapasia.

 

helmut-normal.jpg

Sitten tänään tietysti heti,kun sain työmiehet ruokittua,niin Seinäjoelle käsityömessuille:) Ihan vain jonkun kuvakulman sieltä,kun se kuvaaminen on vähän hankalaa,joutuu aina kysymään luvan.

 

kaulur-normal.jpg

Mutta messut oli ihanat! Kuinka käsityömessut vois muuta ollakaan! Tuossa on minusta hieno tuo kauluri.

 

vaatetta-normal.jpg

Monessa pisteessä oli pikkuväen vaatteita.

 

pehmokoira-normal.jpg

Tottakai mä koiruusiakin kuvasin.

 

tapsan-normal.jpg

Tapion kaupan osastoa.

 

villakirjonta-normal.jpg

Hienoa villakirjontaa.

 

matton%C3%A4yttely-normal.jpg

Siellä oli ja on myöskin mattonäyttely. Niitä oli paljon,paljon pitkä rivi mitä erilaisempia mattoja. Tuossa tuo vihreä matto on minun tekemä.

Väkeä messuilla oikein tungeksi,autolle sai etsiä parkkipaikkaa,mutta aika hyvän paikan löysin,kun siitä joku jo lähti. Monen tunnin kävelyn jälkeen jalat oli jo aivan väsyneet. Nähtävää oli vaikka kuinka,mutta ei määräänsä enempää jaksa kierrellä ja katsella. Ostettavaakin löytyi,mutta niistä joku toinen kerta.

Iloista Pyhänaikaa myös Sinulle! T:Intsu