Loppuviikosta ja viikonloppunakin on ollut kaikenlaista tapahtumaa. Lauantaina oltiin Lankavassa koolla. Sinnekin oli tullut nyt räsykeriä,josta saa virkata ja neuloa jos jotakin. Mun tietysti piti saada ostaa ja kokeilla.

 

r%C3%A4sykori.jpg

Tämmösen korin virkkasin tuosta räsykerästä,josta jäi vielä noin paljon. Oli tosi hankala virkata ja otti käteen kipeää. Monenlaista koukkua kokeilin,mutta kyllä minulle  koukku nro.5.5 oli paras.

 

hajuvedet.jpg

Täällä se räsykori on jo tehtävässään. Siellä on sisältönä minun hajuvesiä:)

 

r%C3%A4symatot.jpg

r%C3%A4sytyynyt.jpg

Lankavassa oli monenlaista työtä tehtynä räsykeristä. Oli virkattua ja neulottua ja tuo alimmainen matto kangaspuissa kudottua.

ikkuna-as.jpg

Yksi ikkuna-asetelma.

Sitten torstai-iltana olin Seinäjoen Tikkuajissa ja tälläkertaa me kokoonnuttiin sellaisessa kaupassa kuin Ompelutti. Katsokaas  vaikka millaisten

ihanuuksien keskellä!

Ompelutti.jpg

Merkkaus.jpg

330.jpg

napit.jpg

nauhat.jpg

kankaat.jpg

Oooh sieltä löytyy tosiaankin vaikka mitä. Kaikenmaailman käsityötarvikkeita. Myös ompelukoneita tarvikkeineen on myynnissä,on kirjonta ja ristipistotöitä jos jotakin. Siellä joutuu itsehillintä koetukselle ettei mopo karkaa käsistä houkutuksien ympäröimänä.

 

moks%C3%A4.jpg

Viikonloppuna oli mökkikauden päättäjäiset eli venetsialaiset. Me ei yleensä ole välitetty niistä mitään ja mökkikausi sään salliessa vielä jatkuu.  Olimme mökillä ja kuuluihan siellä rakettien pauketta ja tulia oli ihmisillä rannoilla. 

 

kirjanpito.jpg

Me poltettiin ainakin 20-vuoden kirjanpito:D Jäi tuonne yläkerran varastoon vielä ainakain kahdeksan vuoden uusimmat mapit. Vaikka viisi vuotta vain pitää olla tallella. Meillä ei ehkä tarvitsisi olla sitäkään,kun hiljattain on ollut verotarkastus,eikä verottajalla ollut huomauttamista mistään. Mutta kaiken varalta niinkin pitkältä ajalta jätettiin vielä polttamatta.

 

Valakia.jpg

Siinä mieheni katselee,kun maksetut miljoonien laskut palaa. Laskut joiden eteen on pitänyt tehdä valtavat määrät työtä. Vain pieni hetki ja tuli on ne polttanut pois.

 

haapapuu.jpg

Minä kuvasin meidän rannasta haapapuuta ja katselin miten sen lehdet värisivät. Istuin kivellä ja ajattelin ihmiselämää kuinka lyhyt se on. Vain tuulen henkäys ja häntä ei enää ole. Olen lukenut,että Jeesuksen risti ois ollut tehty juuri haapapuusta,mutta asian todenmukaisuutta en niin varmasti tiedä.

Kivaa alkanutta viikkoa ja kiitoksin:Intsu