Kaikenlaista villavaatetta tarvitaan ilmojen kylmetessä ja niitä olenkin yrittänyt tikutella kaiken aikaa. Viimeksi villatakkia,jota tein kauan ,kuin Iisakin kirkkoa ja nyt se vihdoin on valmis. Oli suuritöinen.

 

edest%C3%A4%20villuri-normal.jpg

Tuli vähän huono kuva,niinkuin minulla miltei aina. Vikaa on sekä kuvaajassa,että kamerassa:) Lankana on seiskaveikkaa. Ai,että mikäkö nyt niin suuritöistä oli tuossa lapsen 90cm-100cm villatakissa?

 

nallevilluri-normal.jpg

No se suuritöisempi puoli on tämä takaosa. Olen neulomalla tehnyt nuo peessit tassunpohjatkin,joten välillä mulla oli silmukoita vartaalla viidestä kerästä. Sitten viimeistelyhommissa meni aikaa ja uskomaton lankojen päättely. Olen tehnyt kaiken kaikkiaan tällä mallilla tai nallukan malli on niissä miltei sama,mutta vähän eri raidoituksilla,niin kolme villatakkia. Ensimmäisessä oli pohjavärinä lila ja tein sen vanhimmalle lapsenlapselle aikoinaan. Hän on nyt jo 20v. Seuraavaksi tein yhdelle pojalle,joka nykyään on jo ekaluokkalainen hänen ollessa siinä 3-4v. Ja nyt sitten tään,joka tulee 1v pojalle. Hän on ikäisekseen aika isokokoinen ja tästä tuli kyllä vähän reilukin.

Kiitos käynnistä.T.Intsu