Täällä mä taas vaan istun päivittämässä. Päätin,että otan rennommin tään blogin pidon ja päivitän vaan silloin ,kun hyvältä tuntuu,joko usein tai harvoin,kuinka kulloinkin.

 

villen.jpg

Sain valmiiksi miehelle sukat. Aivan tavikset seiskaveikasta. Nääkin menee joulupukin matkaan,mutta lahjan saaja tuskin käy minun blogia lukemassa.

Viimeviikonloppu oli niin taas tapahtumarikas. Perjantai-iltana olin Marttaillassa Siellä oli Kuopiosta Marttojen opintovastaava,Tiina Ikonen kertomassa Marttasuorituksista,joihin halutessaan voi osallistua. Tuskin mä niitä merkkejä alan suorittaaan,mutta oli niin mielenkiintoista kuunnella todella laajoista aihepiireistä ja valikoimista. Kiva ilta. Paikalliset Martat ovat valmistaneet oman paikkakuntamme sankarivainajien haudoille 305 havuseppelettä,jotka itse näisyyspäivänä lasketaan. Minusta hieno ele tämäkin.

Lauantaina Lankavassa pikkujoulussa. No siellä nyt oli ihanaa,niinkuin aina. Lankava tarjosi meille niin maistuvan riisipuuron ja luumukiisselin ja sitten tietysti kahvit,tortut ja piparit. Lankava antoi meille myös kaikille joululahjan. Nimittäin ison kassillisen punaista ,jouluista ontelokudetta. Joulupukkikin kävi ja porukalla meillä oli niinhauskaa kuten aina. Kamera oli mukana,mutta en viitsinyt kuvia siellä napsia,vaikka kuvattavaa oli paljonkin. Toisella kertaa taas sitten.

Pyhänä oltiin oman paikkakunna Joulunavaus messuilla Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa. Sieltä vähän otin kuviakin.

metso.jpg

Kuva ei tee yhtään oikeutta näille mootorisahalla veistetyille hamoille. Ne olivat livenä nähtynä todella upeita ja niitä oli enenpi kuin mitä kuvassa on. Voi kuinka olisin halunnut tuon metson puutarhaan,mutta jäi sinne,kun maksoi 150€. Ei se tietysti tekijälle paljoa ole,mutta ostajalle on.

 

nukkekotijuttuja.jpg

nukkekodissa.jpg

Nukkekotiin oli vaikka mitä ja kaikki itse tehtyjä. Niinkuin muutenkin mesuilla oli kakki käsityötä.

 

koristeita.jpg

lis%C3%A4%C3%A4%20kransseja.jpg

monet%20kranssit.jpgihanap%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Koristeita ihan vaikka mitä ja taas voi vain todeta,että kyllä ihmiset ovat ahkeria ja taitavia!

Kotona vähää kerrallaan laitan joulua esiin . Jonkin verran valoja on laitettu varsinkin ulos,kun on niin pimeää. Ihana illalla autollakin ajella ja katsella miten hienoja valoja ihmiset ovat laittaneet.

 

seimet.jpg

Pikkuisen seimi-asetelmia olen laittanut joillekin tasoille.

 

joululiina.jpg

Pöydillekkin jouluisempaa.

 

kukkavalo.jpg

On sisälläkin valoja. Tämä on kiva,kun tätä voi pitää muulloinkin,kun ei ole varsinainen jouluvalo,vaan sisustusvalo.

Kivoja joulupuuhia myös teille. Kiitoksin:Intsu