Edelliseen Panda-takkiin tein tietysti vielä villahousut.

 

villar.jpg

Näissä ei mitään ihmeempää ole,vaan aivan tavalliset. Pitäis pikkuisen nyt tarjeta talvella. Tietysti saan alkaa väsäillä lapasia sukkia jne. yhdelle ja toiselle meidän porukassa.

 

omppukimppu.jpg

Yhtenä päivänä töistä tullessaan mieheni toi minulla tämmösen kukkakimpun:) Meillä on yksi tontti,jossa on purkukuntoinen talo ja se talo on yrityksen varastona. Siinä ympärillä on ollut ihan puutarha,josta me ollaan tuotu kasveja kotipihaan. Sitten on marjapensaita ja kolme isoa omenapuuta. Voi valtavaa mitkä määrät omenia on!!

 

omppu%20pomput.jpg

Eilen sieltä kävin pikkuisen poimimassa. Ensiviikolla keitän nämä nyt ensin hilloiksi. Sitten haen lisää ja pitää muistaa lapsillemme sanoa,että käykää hakemassa,sillä kyllä nitä riittää. Se vaan,että se talon takapihalla oleva maasto on hankalaa minulle. Otin kävelykeppini mukaan ja kauan taiteilin,että pääsin ensiksi ojan yli. Maasto on niin epätasainen,että kepin kanssa hiljaa edeten puitten luo. Kesti kauemman niitten luo meno,kuin itse poimiminen. En mä olisi pystynyt tulla sieltä sankojen kanssa pois,vaan jätin ne sinne ja mieheni sitten haki ne kotiin.

 

teippaus.jpg

Tää mun valtavaksi turvonnut jalka on nyt polven alapuolelta tämän näköinen. Siihen on lymfahoidot menossa. Kuulema ainakin 15 kertaa.Nyt on kinesio teippauksetkin menossa. Teipit on alkaen nivusista, reidestä ja nilkkaan asti. Lonkerot kuin mustekalalla. Tähän tulee kuulema muunkinlaisia kääreitä ja tää on hoitoineen itseasiassa aika rankkaa. Toivon kuitenkin,jos jotain apua löytyis ja ettei olisi niin kipee ja jospa pääsisi paremmin liikkumaan.

Kuitenkin mukavaa viikonloppua juuri sinulle! T.Intsu