Meillä pyhänaikana ei ollut juhliin menoa. Kyllä oli moniin vuosiin eka kerta, että ei ollut tuttuja valkolakin saajia. Sen sijaan koko viikonloppu meni tiviisti laittaessa tavaroita paikalleen uuteen kotiin. Eikä viikonloppu riittänytkään,vaan vielä paljon on tehtävää.

 

Intsun enkelihuone alkaa olla laitettuna. Ei puutu kuin verhot. Tänään miehet juuri on asentamassa kaihtimia ja verhokiskoja,niin saan verhoja ikkunoihin.

 

Tääkin on sieltä enkkuhuoneesta. Kuvassa olevat eivät kyllä ole enkeleitä,vaan pikemminkin keijuja ja tuo on oikeastaan suihukulähde. Mulla on enkkuja niin paljon,että on paljon parempi,kun ne ovat yhdessä paikassa tai yhdessä huoneessa,eikä ripoteltuna koko huusholliin. Muissa huoneissa on hiukan toisenlaista tyyliä:)

Keittiössä on joka puolella tälläisiä kasoja odottamassa. Tasot edelleen puuttuu,niin ei saa vielä altaitakaan paikoilleen,että saisin astioita tiskailla kaappeihin. Astianpesukonekin on vielä yläkerrassa.

 

Kyllä tää kesänaika on niin mukavaa. On kiva taas iloita suihkulähteistä ja odottaa kun sen ympärillä kasvit kasvavat ja näyttävät sitten taas kukintojaan ja sitä kaunista väriloistoa.

 

Vuorimäntyihinkin on tullut päihin tuollaisia punaisia ,pieniä kukkasia.

Minä hetkiseksi jätän nää kotoiset tahnut ja lähden muutamaksi päiväksi reissuun Etelä-Suomeen. Nuorimman tyttären kanssa huomenna aamulla starttaamme auton nokan kohden etelää toisen tyttäremme ja hänen perheensä luo. Isäntä jää koiran kanssa kotimieheksi. Sitten taas tänne palailen kertomaan miten reissu sujui. Kivaa alkanutta viikkoa kaikille.