Viimeviikolla minulla ja miehelläni oli 43-vuotis hääpäivä:) Samana päivänä saimme meille myöskin mieluisat vieraat. Vieraiden sekä hääpäivämme kunniaksi

kakkua.jpg

tein jonkun sorttisen mansikkakakun.

 

rossoruoka.jpg

Menimme vieraitamme vastaan Seinäjoelle ja yhdessä heidän kanssaan Rossoon syömään,kuinka ollakkaan,me aina sinne Rossoon:)

lilakukat.jpg

Me hyppyytimme vieraita niinä parina päivänä vähän siellä ja täällä,että ei heillä ollut lepoa,ei rauhaa:) Yllä oleva kuva on Jokilaakson matkailupuutarhasta.

 

Jokilaakso.jpg

Samoin nää kukkaset.

 

auto%20kukkii.jpg

Siellä on vähän humorististakin rekvisiittaa. Mm. tämä kukka-auto jota vanhempi rouva ajaa hieno hattu päässä ja aurinkolasit silmillä.

auton%20per%C3%A4.jpg

Takakontissakin on porukkaa...

 

hamuamassa.jpg

Toki vein vieraani Lankavaan käymään:) Siellä sitä ollaan kuin sätkyn saaneena hamuamassa lankaa. Kädet ei meinannut riittää. Puhuimme,että Kosotädin ois pitänyt olla auttamassa:D

 

Tiinalta.jpg

Sitten kuin sokerina pohjalla. (oikein suurena herkkuna) Sain vieraaltani Vanhalta Rouvalta hänen tekemänsä kranssin. Tää on aivan valtavan kaunis,ihana ja sopii täysin meidän huusholliin.

 

pitsikranssi.jpg

Eikä siinä kaikki,vaan sain toisenkin kranssin. Tämäpä vasta  suuri ja kaunis on. Niin viehkeä ja ihana. Kuva ei tee yhtään sille oikeutta. Voi että,hän on taitava.

Minulla on ollut viime viikko tään kesän kivoin viikko. Naurettu paljon,etten muista koska olisin niin paljon nauranut ja höpöttänyt! Kyllä on keskusteltu syntyjä syviäkin. Sydämelliset kiitokset ja halaukset teille ihanat ystävämme!