Jostain blogimaailmasta nappasin mukaan tälläiset kysymykset ja koetan niihin vastailla parhaani mukaan.

Millainen oli lapsuuskotisi?

 

oma%20koti.jpg

navetta.jpg

Siinäpä se,meikäläisen lapsuuskoti pihapiirineen.  Nvettarakennus myös. Eipä silläpaikalla nykyinen talo ja navetta+ muine rakennuksineen enää muistuta tippaakaan sitä mitä se oli mun lapsuudessa ja nuoruudessa. Minä siis kasvoin maanviljelijä perheessä ja meillä oli lypsykarjaa,hevonenkin ja kaikenlaista muutakin elukkaa. Meitä oli isä,äiti,sekä veljeni ja minä.

 

Mitä harrastit lapsena?

nuket.jpg

No kuulkaa minähän leikin nukeilla. Meillä piti pienestä asti tehdä kovasti töitä,joita maatalossa oli niin paljon. Jos vähänkään vapaata aikaa jäi,niin leikin nukeilla. Yli kaiken rakastin nukkeleikkejä. Leikin niin isoksi asti,että minullahan aivan naapurit naureskelivat,kun olin niin iso tyttö ja kuljetin mollamaijoja pyörän kyydissä:) Mieheni sanoo,että sitten mä suoraan vaihdoin nuket oikeisiin vauvoihihin:)))

Toinen harrastus oli hiihto,jota harrastin teini-ikään asti. Sitten tyssäs,kun isoveljeni alkas kyseinalaistaa kohdallani moista harrastusta. Hän sanoi,että kannattaakohan sinun naisena noin hiihdellä,kun hän on pannut merkille,että reisilihakset niin kasvaa ja naisille tulee niin paksut reidet. Minä olin teini,joten osui ja uppos.Kuka nyt paksuja reisiä haluaisi. Niin pikkuhiljaa lopetin hiihtämisen. Mutta nyt tiedän,velipoika oli väärässä. Kun sen hiihtämisen lopetin,niin sitten vasta reidet paksuksi tulivatkin ja paksuuntui koko kroppa:)

 

Mikä on mielestäsi kaunein kukka?

orvokit.jpg

Vaikea valita sitä kauneinta,sillä kaikki kukat oikeastaan ovat kauniita. Jokaisella kukalla on oma viehättävyytensä. Jos joitain pitäis mainita,niin orvokki,ruusut, pionit ja leijonankita ym.ym.

 

Mikä elementti olisit,maa,vesi,tuli vai ilma?

meri.jpg

Hassu kysymys. Vastaan ehkä vesi. Mä olen tykännyt aina uimisesta. Puhdas vesi on aivan elinehto. Mä juottaisin kaikki janoiset. Antaisin kasveille myös vettä jne.

 

Oletko pessimisti vai optimisti?

heppa%20ja%20koira.jpg

Se riippuu tilanteista. Toisissa asioissa kyllä optimisti ja toisissa taas en. Tai sanon,että tilapäisesti saatan olla pessimisti.

 

Oletko aamun vai illanvirkku? Minusta on viimeaikoina näyttänyt siltä,että olen sekä aamun,että illan torkku. Mutta yleensä enempi se illan virkku.

 

Unelmamatkasi?

lintu.jpg

Kyllähän se oli 40v häämatka Venetsiaan.Ollaan saatu aika paljon matkustella ja nyt tuntuu etten eää välitä matkustaa,paitsi ehkä kotimaan reissuja.

 

Mitä ostit viimeksi itsellesi?

ostokset.jpg

Voi hyvä tavaton! Nämä kaikki! Lankakeriä kuminauhaa,hajuveden,kanavatyön ja pari paitaa.

 

Mikä on Suomen kaunein kaupunki?

llaiva.jpg

Tykkään kovast Porvoosta. On toki miltei jokaisessa kaupungissa oma kauneutensa ja vetovoimansa.

 

Kolme kauneinta asiaa elämässäsi?

lankaranssi.jpg

1. Ne ovat uskoni Jeesukseen. 2. Puolisoni ja koko perheeni. 3. Ystävät.

Haluaisin toivottaa kaikille Taivaan Isän turvaa ja levollista viikkoa elämän myrskystä huolimatta.

Kiitos.T.Intsu