Tänään on kiva päivä. Olen myöhemmin iltapäivällä menossa Seinäjoen Tikkuajiin ja odotan sitä kovasti. Sen lisäksi,että siellä on ihania naisia,niin nyt kokoonnumme uudessa paikassa yhdessä lankakaupassa. Kokoontuminen tulee olemaan varmasti mielenkiintoinen.

Minun käsityöni jatkuu yhä mussukoitteni talvivarusteluissa.

 

anttolle.jpg

jonskulle.jpg

Kahdelle pojalle tavis sukat. Ylemmissä lankana Alli ja alemmissa seiskaveikka. Pojat ovat lähestulkoon samanikäiset. Itseasiassa ylempien sukkien saaja on muutamaa kukautta nuorempi. Hän on ikäistään pitempi poika ja tää toinen ikäistään pienempi. Valitettavasti näistä teille ei nyt ole mitään inspistä ja ideaa,kun ovat niin tavis neuleita.

 

vadlmia.jpg

Vdelmia saimme naapuriltamme. 

 

vadelmapiiras.jpg

Tein niistä tämän piiraan ja vähän vadelmia sellaisenaan  söimme ja loput pakastin. Piirakasta jo iltakahvilla ehdimme palat ottaa ennenkuin sain kuvattua. Samalla ohjeella,kuin tuolla aikaisemmin viinimarjapiiraan. Tässä vaan tätä pohjaa esipaistoin noin 10min ja sitten lisäsin vaniljakiisselin,marjat ja vähän sokeria. Maku on niin hyvä,että vie kielen mennessään..

 

k%C3%A4%C3%A4ris.jpg

Leivoin kääriksenkin. Siitä tuli vähän liiankin paksu ja meinasi aivan halkeilla. Laitoin ehkä vehnäjauhoja vähän liikaa. Täytteenä on vain kermavaahtoa ja tuoreita mustikoita ja sokeria ripottelin.

 

pannari.jpg

Samoilla unnin lämpimillä paistoin vielä pannarin eli ropsu,kuten me Pohjanmaalla sanomme.

 

autistista.jpg

Kirjoja joka raossa luen ja viimeaikoina olen lukenut montakin,mutta laitan tähän ideaksi vain tään yhden. Todella mielenkiintoinen kirja. Siinä äiti kertoo autistisen lapsensa tarinan.

 

gladiodus.jpg

Ystävältä olen saanut näin kauniin kimpun gladioduksia.

Vietetään rentouttavaa viikonloppua ja kiitos. T.Intsu