Eilen satoi ensi lumi,joka kylläkin suli samantien pois,mutta ehti maa hetken olla valkeana.Lämpöasteita ulkona oli päivälläkään vain 1-2. Kylmältä tuntui,että saa ihmetellä miten talven pakkasissa tarkenee.

 

parvekukka-normal.jpg

Ihmetellä saa kyllä näitä mun terassikukkiakin,jotka sanoo piut paut kylmyydelle ja kukkivat yhä näin antaumuksella. Tuolla kukalla on ollut sinistä lobeliaa kaverina,mutta ne ovat kuolleet ajat sitten.

 

syd%C3%A4koriste-normal.jpg

Eilen tein terassille roikkumaan tälläisen sydämen. Rautalanka verkosta ja risuista. Pujottelin sikin sokin vihreää huopalankaa ja laitoin koristeeksi valkoisia marjoja ja kolme lintuakin siihen lennähti.

 

orkutpuput-normal.jpg

Porraspäästä vein roskiin kuolleet enkelinsilmäkukat ja tilalle tääläisiä kirkkaita"kukkia". Messuilta ostamani oravat pääsivä samaan koriin. Saa nähdä käykö linnut niitä nokkimassa. Pihapiirin patsaatkin ovat päässeet talvisuojaan. Puput sen sijaan loikkivat porraspäähän. Kenties ne siinä odottavat,jos pääsisivät sisälle lämpimään.

 

biazza-normal.jpg

Eilen laitoin ruuaksi tälläistä,joka on olevinaan pizzaa:) Ai että miksikö olevinaan? No,kas siitä puuttuu maukkaimmat aineet. Minä kaupassa muistin muka,että kotona on paprikaa. Ei ollut. Samoin muistin,että on tölkki ananaspaloja. Ei ollut niitäkään. Fetajuuston mä täysin unohdin. Siiten tein täytteet niistä aineista mitä kaapista löytyi: tomaattipyrettä,tomaattia pieninä paloina,herkkusieniä,metwurstia,kinkkukuutioita ja paljon juustoa päälle. Kyllä siitä näinkin syötävää tuli ja kauppansa se teki.

Rentouttavaa viikonloppua juuri Sinulle! T:Intsu