Eilen tosiaan vietimme pyhäinpävää ja muistelimme edsmenneitä rakkaitamme. Mä olin innostunut vähän koettamaan tuunata kynttilöitä. Näin sellaisia ja ohjeenkin Tarjan /Ruusu-unelmia ja villasukkia blogista. Kiitos Tarja. No niin minäkin koetin. Ensin tein nämä. Nämä ekat ovat kotiin sisustukseksi,eikä haudalle.

 

Punamekkoenk..jpg

helmi%20enk..jpg

enkelik.jpg

Servetistä otetaan varovasti  Kaksi kerrosta pois,että jää vain tuo uloin kuvakerros. Se varovasti silitetään haalealla lämmöllä kynttilään. Se sulaa kiinni samantien. Tosi varovainen pitää olla,ettei polta itseään. Silitysrautakin voi tulla vähän taliin,joten pohjan joutuu puhdistamaan sen jälkeen. Minä käytin vanhaa rautaa.

 

Seuraavaksi tuunasin haudoille vietävät kynttilät.

laurin%20kynttil%C3%A4.jpg

Jouluruus%20kynttil%C3%A4t.jpg

Näissä kynttilöissä kun on muovi päällä,niin näitä ei silitetty. Näissä samoin otettiin servetistä kerroksia pois,että jäi vain uloin kerros. Siitä otin paloja ja revin kuvioita,jotka erikeepperillä liimattiin kiinni kynttilään.

 

Laurin%20hauta.jpg

Tässä se meille mummille ja vaarille rakkain hauta.

No on mulla yksi valmistunut varsinainen käsityökin.

 

Emmin%20omat.jpg

Nämä lapaset. Ne ovat paksut möhkelöt,kun ovat kaksinkertaiset,mutta ainakin lämpimät. Viimeviikolla olen vähän laiskasti neulonut,kun on ollut mukamas kaikkee muuta:)

 

Vlak%20krysanteemi.jpg

Lopuksi tämä kaunis krysanteemi,jonka sain tuolta omalta rakkaaltani.

 Hyvää pyhäpäivää sinne ihan jokaselle.T. Intsu