Leppoisaa sunnuntaita vaan teillekin! Kiitos,kiitos taas sydämeni pohjasta asti kaikille kävijöille ja monista kommenteista myös :) Ainahan kommentit ilahduttavat suuresti :)
Intsu tässä itsenäisyyspäivän aattona tempaisi,kun ompelin oikein pukkiverhot keittiön ikkunaan. Yleensä suosin hillitympiä jouluverhoja,sellaisia talvisia,joita voi pitää pitempään. Mutta nyt näin!

2125746.jpg
Tuntui nyt muka,että ei ollut sopivia verhoja keittiöön,kun niissä mun virkkaamissa oli se kangaskaitale sellaisia sinisiä kesäkukkia ja ei tuntunut mikään muukaan sopivan. Niin minä ompelin kunnon joulupukkikapat keittiön kahteen ikkunaan. Alakapat ovat edelleen ne virkatut,mutta alakapoissa ei ole sitä kukkakaitaletta,vaan ne ovat valkoista ja limen vihreää virkkausta. Ne sopivat joulupukkien kanssa yllättävän hyvin,kun tuossa pukkiverhossa on samaa limenvihreää ja on valkoistakin. Onpa tuossa nyt lastenlapsille silmäniloa. Niin ja eikös joululaulussa sanota: " ja vanhakin nyt nuortuu,kuin lapsi leikkimään"

2125720.jpg
Taas tuli liina virkattua. Malli samasta lehdestä,josta edellisenkin postauksen virkattu liina oli. Lankana on myös edelleen Kotiväki. Nyt peessinä ja sitten otin mukaan toisen langan . Ohuen ohuen,joskus aikaa sitten Lidllistä ostettua lankaa. Valkoista,jossa on hopea kimalle. Kuvassa ei näy,mutta se kimalle välkehtii kivasti tuossa liinassa. Sillai ei liikaa,mutta sopivan viehkeästi. Tään tein myös lahjaksi. Mulla on tehtynä useampia liinoja,en vaan vielä tiedä minkä kukin saa. Kunhan aikani pyörittelen ja mietin,niin kyllä se selviää.