Niin vaan tämäkin viikko rientää viikonloppua kohti. Sateinen viikko,paitsi tiistaipäivä oli kivan kesäinen. koetan nauttia kesästä tälläisenä kuin se on. Luonto on ainakin kaunis vihreä.

 

tossut.jpg

Tekaisin nää tutulla mallilla vauvan tossut tuon edellisen nutun kanssa pidettäväksi.

 

verho.jpg

Pihassamme olevaa aittaa hiukan kuvailin sisältä,kun en varmaan siitä ole liiemmälti kuvia laittanut. Onkin toinen kysymys pitääkö mun kaiken kodistamme kuvata!! Tuommosen verhon laitoin ikkunaan. Mä olen siihen virkannut pitsinkin,mutta nyt näin. Siinä aitassahan on kaksi ovea,joissa ikkunat ja niissä mulla on virkkaukset.

 

katettuna.jpg

Aitassa on kaksi pientä huonetta. Tässä vähän kahvipöytää.

 

vasikka.jpg

Toisella seinää penkki ja ajat sitten tekemäni kanavatyö.

 

tervetuloa.jpg

Kyltti toivottaa tervetulleeksi.

 

lampetti.jpg

Kynttilätelinen seinällä. Huoneet on niin pieniä,että niistä ei saa kuvattua kerralla kokonaiskuvaa,muta tässä edes jotain.

 

sohva.jpg

Tää on toisesta huoneesta. Sohvalla ei ole tuollaista vaaleaa laikkua,vaan aurinko siihen heijastelee. Aitan kaikki huonekalut ovat vanhoja täältä kodistamme.Olemme laittaneet niitä aittaan kun tänne on ostettu uusia.

 

hyllyk%C3%B6ss%C3%A4.jpg

Vielä hyllyköstä kuvaa.

 

kaaakku.jpg

Eilen vähän leivoin ja lisääkin pitäis kaikenlaista,myös ruokia ja suolaista tehdä. Tää on muuten tavallinen tiikerikakku,mutta vaaleaan osaan laitoin yhden appelsiinin mehun. Tuli hyvä ja maukas. Illalla oli porukkaa,niin sitä jo syötiin.

Pyhänajaksi tulee kovasti vipinää. Tyttäreni tulee Etelä-Suomesta kesälomalle perheensä kera. Heillä on lapset 10v,7v ja 6v. He tulevat perjantai-iltana. Sitten lauantaina aamulla meille tulee myös kaksi pojanpoikaa hoitoon 7v ja 3v. He ovat meillä yötäkin. Lauantai-iltana menemme koko porukka yhden miniäni synttäreille. Niin,että viikonloppu on varsin vauhdikas.

 

bullava.jpg

Laitan lopuksi pullat tänne,kun mä hölmö nekin kuvasin:D

Kivaa viikonloppua!  Kiitos käynnistä ja kommenteista!

T.Intsu