Pieniä käsitöitä on tullut tehtyä. En kyllä vieläkään ole parantunut. Monta kertaa päivässä tauti vie minut ptkälleen petiin,mutta ei jaksa koko aikaa maata ja varsinkin kun tätä on jatkunut pitkään. Yskä on yhä melkoinen. Keuhkoihin sattuu. Lääkkeitä on toki vielä jäljellä.

 

boy-normal.jpg

Pitkästä aikaa innostuin neulomaan Etiopian nuttuja. Kiva neuloa,eikä tarvi ajatella mitään. Lankaloppuja koetin kuluttaa. Tässäkin jotain vyötteettömiä sekoitelankoja.

 

girl-normal.jpg

Vielä pari lisää. Näissä lanka on aikaa sitten saamastani Lidllin isosta kerästä. Siitä kerästä olen jo aikaa sitten neulonut tytön villatakin,sukkia ,piponkin ja ties mihin käyttänyt. Yhä sitä kerää oli jäljellä. Nyt otin siitä työvoiton ja sitä ei jäänyt yhtään enää:)

 

perho-normal.jpg

Yhden tyttösen kevätpipon tein. On hankala kuvata,kun ei ole päätä ja tässäkin laitoin tään kulhon päälle. Tää on paljon kivemman näköinen luonnossa. Jäi verhosta Esiton virkkauslankaa,niin siitä tätä neuloin ja mukana on toinen ohuen ohut valkoinen kimallelanka. Mallineule on yksinkertainen. 1krs. 2o yht, langankierto,2n.   2krs. 2o,2n  3krs. 2o, 2n   Näitä kolmea kerrosta toistetaan koko ajan.

Mukavaa Kevätaurinkoista loppuviikkoa! T:Intsu