Otsikon mukaisesti yhtä ja toista täällä on puuhailtu. Istuttu paljon  tämän koneen ääressä yrityksen asiakirjoja kirjoittaessa. Lastenlasta,pienen pientä olen saanut myös hoidella. Eilen illalla jäi neuletapaaminenkin väliin,kun seurakunnassamme oli Joel Hallikaisen konsertti,sekä terapeutti Seppo Jokinen puhui stressistä elämässä ja siitä selviämisestä.Ilta oli paljon antava.
Tottakai käsitöitäkin tehdään aina joka raossa vimmatusti:)

2059396.jpg
Paperilangasta neuloin tälläisen liinan. Loin paperilangasta 68 silmukkaa ja neuloin aina oikein neuletta niin kauan kuin lankaa riitti. Eli minulla oli kaksi vyyhtiä Lappajärven värjäämön sinistä paperilankaa ja 3-numeron puikot. Sitten vielä tein roseella kukkaset koristeeksi.

2059402.jpg
Tästä näkee lähempää tuon elävän näköisen neulepinnan ja nuo roseekukat. Kukkaset ovat valkoista paperilankaa,jossa on kultalankaa seassa.

2059394.jpg
Posti toi vielä alkuviikosta tuolle miehelleni isänpäivä/vaarinpäiväkorttia! Eikös ole ihania nämäkin. Vasemmanpuoleinen kämmenenjälki on 11-kuukautta olevan vaarin pienen prinssin ja tuo oikeanpuolimmaisen on tehnyt 3,5v tytön tyllerö. Siinä hänen pienet kädenjäljet enkelin siipinä ja niitten päälle piirretty vaarille enkeli. Oi,tätä onnea,kaikki lasten tekemät kortit ovat aarteita,yhtä arvokkaita ja ihania. Just nuo kolmivuotiaat varsinkin ovat sopivassa iässä. Tuo tyttö teki vaarille noin ihanan enkelin,sitten samanikäisellä vaarin pojanpallerolla on hauska tapa peittää koristeet kimalleliimalla:) Nytkin liimalla oli peitetty mm.leppäkerttu ja tais olla joku tähtikin,paljon kimalleliimaa möykkynä päällä. Lapset ovat suloisia. Noissa pienissä on niin ihanaa se puhtaus , se lapsen viattomuus.