Iloinen isänpäivä on vietettynä. On ollut juhlaa ja porukkaa kovasti isää ja vaaria juhlimassa.

Ensin taas kuitenkin näytän valmistuneen kässyn. Paitsi olisi siellä muitakin valmiina,mutta en ehdi nyt kuvata. Nopeesti vain tään päivitän ja sitten alan miehelleni laittaa ruokaa,kun työmaalta käväisee syömässä. Sen  jälkeen menen taas kangaspuiden ääreen ja sieltä tullessa ruokauppaan. Sitten päivä onkin täysi ja illan löhöän kutimien kanssa sohvalla.

 

p%C3%B6tkyl%C3%A4.jpg

Ensin neuloin tämmösen pitkän pötkylän. On kuvassa kaksinkertaisena,kun yhdistin päät. Lanka on pehmoista baby alpakkaa ja koetin neuloa hiukan löysäksi ja siksi tein 3,5 puikoilla.

 

tuubbari.jpg

Tää sitten kiepautetaan tuubihuiviksi kaulalle. Tämäkin huivi on lapselle ja on ainaoikein neuletta.

 

t%C3%A4yttis.jpg

Sitten aloin valmistua isänpäiväjuhliin. Tein täyttiksen,ei nyt niin kaunis ole,mutta tuntui maistuvan.

 

voikkari.jpg

Voileipäkakun tein.

 

mansikka-rahka.jpg

Tää on masikka-rahkakakku. Minulle leivonnaisissa on haastavuutta,kun poruukassa on gluteenittomia,laktoosittomia ja dibetesta.

 

herkkuja.jpg

Kaikenlaisia herkkujakin oli.

 

kaaatettuna.jpg

Siinä vähän tarjoilupöytää.

 

muita%20kortteja.jpg

Tuo meidän vaari sai lahjoa ja sitten tietysti näitä pienten taiteilijoiden kortteja. Tuo karhu-kortti on kaiketi siksi,kun hän tosiaan joskus joutuu tukkintuneita viemäriä availla tuon tulisuudelman kanssa:)

 

is%C3%A4np%C3%A4iv%C3%A4korrti.jpg

Tälläinenkin kortti tuli:) Ihana keksintö.

 

eka%20vaarinp%C3%A4iv%C3%A4.jpg

Sitten sokerina pohjalla pari hänen omakuvaansa. Tässä hänellä on eka vaarinpäivä 25v sitten. Minäkin ihmeissäni katson,että kuka tuo 40v nuorimies on. Posket niin hoikat ja sileät ja hiukset niin paksut ja tummat. Nyttemmin on ryppyjä ja juonteita ja hiukset harventuneet ja aika vaaleat. Ja ajatella,tuolla pienellä pojalla,joka hänestä eka kertaa vaarin teki,on nyt itselläänkin jo tuollainen pieni poika.

 

vaarin%20kuva.jpg

Tässä on hänen nykyinen omakuvansa. Ainakin yhden pienen tyttölapsen näkemys hänestä:)

Kyllä mä omaakin isääni olen ajatellut. Monenlaista ajatusta on tulvinut mieleeni. Haudalla en käynyt,kun on vähän kauempana. Menetin hänet ollessani vasta 19v. Joku kerta siitä voisinkin kertoa,mutta nyt mulla on siihen liian vähän aikaa.

No nyt arjen akareisiin,uusi viikko ,uudet tapahtumat kaiketi:)

Kiitos taas jokaiselle! T:Intsu