Tänään oli seurakuntamme Lähetystön käsityöpiirissä kauan odotettu päivä. Meillä oli ne kevätmyyjäiset. Eilen jo kävimme laittamassa pöydät ja tänään oli itse myyjäispäivä. Aamulla yhdeksältä myyjäiset avasi ovansa, joten kyllä vaan minäkin sinne jo puolelta itseni raahasin kassan taakse. Eilen oli niin tosi kiire,kun sitä pöytää kävin laittamassa,leivoin piirakoita,yhdet tossut tikkusin ja ystäviäkin meillä käväisi.

 

Tässä eilen leipomani piiraat ja tänään nekin myin. Tuossa on tosca-piiras, marjapiiras ja kaksi aika isoa kinkku-fetajuusto-paprika piirasta. Tuohon kinkku-fetajuustopiiraakkaan löytyy ohje sellaisesta blogista,kuin : Eijan-tilkut-pehmot- puutarha. Ohjeessa siinä ei ollut paprikaa,mutta ,minä laitoin sitäkin. Se nyt on makuasia,kuka mistäkin tykkää.

 

Sitten sain kuin sainkin valmiiksi ja tehtyä eilen nää taas siniset tossukat vauvalle. Eikä ne ehtineet myyntipöytäänkään asti,kun ne jo ostettiin. Kyllä on niin ihanaa , kun saan olla lähetystyössä mukana omalta pieneltä osaltani niillä lahjoilla,jotka Jumala on minulle antanut.

 

Meitä on tässä käsityöpiirissä vain pieni joukko,mutta sieltä löytyy ahkeria naisia. Eilen olivat myös tehneet kaikkee syömistä mm. näitä kaalilaatikoita ja rinkeleitä oli paistettu.

 

Tääsä pöydässä edelleen syötäviä,juustosarvia,kakkuja,limppuja ja ties mitä.

 

Sitten näitä monenlaisia käden töitä. Nuo ruusuiset paperinarutyöt ovat upeita. Voi laittaa pöydälle koristeeksi tai seinälle. Montaa muuta nättiä juttua löytyi.

 

Myös huiveja,myssyköitä,kudonnaisia ym. Tietenkään sukkia unohtamatta. Sitten joka kerta myyjäisissä on arvontaa ja torkkupeitto on ollut monella kertaa pääpalkintona. Niin nytkin ja tälläkertaa se oli tälläinen.

 

Sen on siellä yksi ihana ystävä  kokonaan yksin tehnyt sinne arpajaisvoitoksi. Se on aika kookaskin,on vain tuossa niin taiteltuna. Eikö olekin piristävä,ihana,kaunis ja huolella toteutettu peitto. Peitto on kasattu neliöistä,jotka muistuttaa isoäidin neliötä,mutta ei ole kuitenkaan ihan samanlaisia ja sitten ohuita huopapalasia. Mulla on niin,niin hyvä mieli,kun oli onnistuneet,Taivaan Isän Siunaamat myyjäiset. Nyt siltä Käsityöpiiristä jäämme tauolle ja syyskuussa aloitamme taas.