Meinaa olla uupunut olo. Käsi on yhä kipee. Ei tässä meinaa jaksaa blogiakaan päivittää. Käsitöiden tekokin on niin hidasta. Mutta näillä mennään.

eilan%20lehdest%C3%A4.jpg

Jotenkin kummassa mulle on kertynyt aivan valtavasti puuvilla lankojakin,joten tekaisin tämmösen pikkuliinan. Tämä malli löytyi yhdestä virkkauslehdestä. Sen virkkauslehden sain vuosi sitten tammikuussa yhdeltä kanssaneulojalta Lankavassa. Hän sairasti syöpää ja seuraavan kuukauden tapaamiseen hän ei enää kyennyt. Hän menehtyi. Lehti jäi minulle muistona hänestä.

 

ruskea%20kirjava%20pannulappu.jpg

Taas yksi patalappu. Yksi mummin pikkuprinsessa on minulle solminut langanpätkistä keriä,että saan virkata. Hän on vasta 9v. Eikös tullutkin kiva,hänellä on värisilmää.

 

Aila%20tulput.jpg

Meillä taas on ollut vieraitakin ja mulla on ollut pikän aikaa tuoreita kukkia pöydällä,vaikka yhtään en ole itse ostanut. On ihanaa,kun ystävät käy meitä katsomassa montakin kertaa viikossa.

Viime lauantaina oli yhden mummin prinssin 12v synttärit.. Oli kivat juhlat. Minäkin pitkästä aikaa heillä,kun en ole pystynyt kulkea.Suren sitäkin,kun en pysty enää ajaa autoa. Kykenenköhän enää milloinkaan.

 

hauta.jpg

 Sitten sunnuntaina tämä mummin rakas mussukka olisi täyttänyt 15v. Kävimme haudalla ja sitten heidän kotona Laurin synttäreillä niinkuin aina ennenkin,vaikka ei hän enää täällä keskuudessamme olekaan.

Kiitos. T.Intsu