Voi Kiitos,kiitos Ystävät niin monista ihanista kommenteista! Mä olen niin liikuttunut teidän kauniista sanoista,olen aivan otettu. Kiitos vielä kerran.

Syksy tosiaan näyttää tulleen ja puissa on alkanut esiintyä ruskaa. Kaikenlaisia keltaisia,ruskeita,punaisia ja oranssin eri ihania sävyjä.Kuvittelin,että tänään olisi sadepäivä,mutta ainakin vielä aurinko paistelee kauniisti. Selasin kuviani,että mitähän täällä nyt näyttäisin. Valitsin sukkia. Tosin ihan perussukkaa.

Aution%20rouvan%20sukat.jpg

Yhdelle meidän asiakkaalle tein nämä. Ne ovat hiukka vaaleanpunaisemmat mitä kuva antaa ymmärtää ja niissä on viehkeä hopeinen kimalle. Jotain sekoitelankaa ovat.

 

Saran%20omat.jpg

Nämä perussukat ovat alpakkaa ja yhdelle pimulle yösukiksi,joka on kova palelemaan.

 

veijolle.jpg

Sitten omalle mussukalle nää perussukat. Lanka oli tosi ohut,mutta oli vanhaa vyötteetöntä lankaa.

Elokuussa taas vietettiin hääpäivää. Nyt tuli 49v täyteen. Kuten entuudestaan muistatte,niin meillä on tapana viettää hääpäivää tehden jotain erilaista mitä normaalina arkipäivänä. Monet kerrat olemme olleet ulkomaila mm.Budapestissa,Venetsiassa ym. Olemme olleet jokilaivaristeilyllä ja kuumailmalennollakin. Nyt minun liikkuminen on niin huonoa,että se rajoittaa menemisiä ja tietysti jonkun verran koronakin. Tälläkertaa me keksittiin,että ei aina tartte maan ääriin lähteä. Ja niin me tilattiin Tuurista Keskisen kyläkaupalta yö Onnen Tähti hotellista. Meillä oli siellä De Luxe huone. Joo,olihan se meidän arjesta pikkeavaa oli kimallusta ja ylellisyyttä.

k%C3%A4yt%C3%A4v%C3%A4.jpg

Tämä kuva oli hotellin käytävältä.

patsas.jpg

Siellä oli joka puolella tämän kaltaisia ja muullaisiakin patsaita.

 

tivoli.jpg

Hotellin parvekkeelta oli näkymä tivoliin.

 

s%C3%A4ngyt.jpg

Tässä kuvakulmaa meidän huoneesta. Vähän heilahtanut tämäkin kuva.

Olishan siellä ollut vaikka mitä kuvattavaa,mutta nyt vaan nämä laitoin. Aamiainen oli loistava,kaikkea mitä ajatella saattaa. Aamiaisen jälkeen löhöttiin huoneessa ja sitten mentiin tavarapuodin puolelle ja syömässä käytiin jossain raossa. Minunkin oli hyvä liikkua,kun mun rollaattori oli mukana ja siellä on istuinpaikkoja ja saa levähtää välillä. Kyllä siellä niin valtavasti on kaikkea,ihan vaikka mitä. Sisällä on 6 ravintolaa,2 kahvilaa ja ulkona joka puolella kioskeja jos jonkinmoisia. Lapsille ulkona tivoli ja muumipuisto. Sisällä monenlaista sisäleikkipuistoa tai kohteita lapsille. Vaikka mitä keräilykohteita esim. Arabian kuppeja ja kannuja ja muumimukeja,rahoja yms. Ostettavaa ja kaikenmaailman tavaraa löytyy,jos jonkinmoista. Ei me tosin paljoa osteltu,kun ei tarvita mitään.Tää Keskinen koko ajan on laajentanut. Muistaakseni viimeisin iso juttu on ulkona valtavan iso Out lite myymälä. Meillä oli mukava reissu ja mökin kautta ajelimme kotiin.

Kiitoksin:Intsu