Niin se vain on kaiken aikaa,että on hommia,eikä meinaa käsitöitäkään saada valmiiksi asti. Nyt sain tehtyä edes kahdet tossut tilauksesta.

 

Siinä on töppöset sekä poikavauvelille,että tytölle. Tossuja tulen lähiaikoina tekemään vielä monet,sillä nyt niitä tarvitaan. Mulla pitäis olla aina kaapissa ainakin 20kpl jemmassa,että olisi mistä ottaa. En vain koskaan ehdi sitä jemmavarastoa tehdä,kun näille on aina tarvetta sitä mukaa,kun saan tehdyksi.

 

Tänään olin oikein kivassa neuletapaamisessa Kauhavalla. Paljon on kaikkea suunnitteilla ,kun käsityöfestarit lähestyy. Siellä Kangas-Aitan ikkunalla oli tuommonen virkattu verho,josta otin kuvaa,sillä minusta se on kaunis.

 

Kangas- Aitassa on aina paljon kaikkia kauniita töitä näytteilläkin ja aina sieltä saa pään täyteen ideoita. En tiedä kuka tämänkin kauniin tunikan on tehnyt ja vielä huivin siihen.

 

Nappasin vielä tästäkin tunikasta/jakusta kuvaa,joka oli tehty lenkkimohair-langasta.

 

Tähän loppuun vielä se "pakollinen" remonttikuva:) Tää on kuvakulmaa ulkolaatoista,jotka ovat sisäänkäynnin edessä. Ne ovat vielä saumaamatta,mutta kuitenkin.

Rauhaisaa viikonloppua!