Aivan ekaksi mä haluan kiittää kaikkia onnittelijoita vauvauutisen johdosta,KIITOS! Lähetitte niin paljon ihania onnentoivotuksia,kauniita sanoja,että olen aivan liikuttunut siitä miten kilttejä ja ihania olette minulle!

 

Mä taas kiitokseksi ojentelen teille virtuaalikukkasia! Tosin nää ruusut ovat kangasta ja maljakkonakin on ylösalaisin laitettu Afrikasta tuomani bongo-rumpu :D

Intsu on tälläkertaa hirveen sairas,kuumeessa ja sen sellaista. Kun tulee kuume,niin sydänvikakin oireilee pahasti ja sokeriarvot menee täysin pieleen tulehdustaudin vuoksi. Koko eilisen päivän olen vaan maannut ja tänäänkin. Tämän verran nousin,että saan teille tehtyä postauksen,mutta tään jälkeen kyllä heti peti kutsuu taas. Käsityöt ei nyt siis ole yhtään edistyneet,mutta on mulla tuolla ollut jo jonkin aikaa valmiina tilatut vauvan tossut. Kunhan tästä tokenen,niin postitan ne.

 

Nämä on näitä samoja ,samalla vanhalla mallilla taas tehdyt.

Moni on kysellyt siitä pompulalangan neulomisesta,joten yritän nyt vielä kerran selostaa sitä. Mulla oli siinä vauvanpeitossa musitaakseni 24 silmukkaa. Luodaan aina kaksi silmukkaa pompulojen välistä. Pompulat jää aina väliin,ne niinkuin ohitetaan kuin niitä ei olisikaan. Sitten neulotaan aina oikein neuletta ja päissäkin yksi pompula jää väliin. Kaulahuivin jos haluaa tehdä,niin siinä mulla on ollut vain 8 silmukkaa. Tosi helppoa ja nopeaa.