Tänään olen ollut jälleen Kauhavalla Neuleklubissa ja meillä oli siellä tosi kivaa niinkuin aina. Kiva yhdessä tehdä käsitöitä ja jutella kaikesta mahdollisesta. Sitä aina oikein innolla odottaa tätä meidän kokoontumista.
Mä tikuttelin lapsoselle tavlliset perussukat.(en näitä Kauhavalla,vaan kotona)Värit ja langat ovat samoja kuin edellisen postauksen lapasissakin.Sitten sain tään kauniin tunnustuksen Ruusutarha-blogin Matelta,kiitos. Kuuluu kertoa 8 asiaa itsestään ja jakaa kahdeksalle.
Kumpikin asia tuntuu melkein ylivoimaisen vaikealta,kun melkein kaiken olen täällä hölöttänyt ja kakki blogit joissa käyn,niin ansaitsisi tunnustuksen. Mutta yritetään. Matekin kertoi jouluisia asioita,joten taidanpa minäkin.

1. Lapsuuteni jouluaatot vietimme isäni lapsuudenkodissa. 
2. Pukkikin sinne aina tuli ja paras jolulahjani,jonka muistan,oli kun 2-vuotiaana sain nuken,jolle annoin nimen Salme.
3. Istuin aina pukkia jännityksen vallassa odottamassa sellaisella vanhalla takkakivellä tätini vieressä,joka ei päässyt liikkumaan.(hänellä oli ollut lapsena polio)
4. Lapsuudessani menimme aina jouluaamuna seitsemältä joulukirkkoon ja muistan vieläkin sen hartaan juhlallisen tunnelman sieltä. Lapsikin silloin ymmärsi,että se oikea joulu ja joulun ilo johtuu Jeesuksen syntymästä.
5. Meillä pidettiin kiinni siitä,että joulupäivä sitä kirkossa käyntiä lukuunottamatta ollaan kotona ja hiljennytään joulun viettoon ja vasta sitte tapaninpäivänä kyläillään ja kutsutaan vieraita. Nyt olen sitä aikuisenakin alkanut kaivata ja noudattaakin.
6. Aikuisikäni paras ja ihanin jouluaatto ja joululahjani on ollut,kun sain synnytyslaitokselta tulla kotiin 2vrk ikäisen tyttövauvan kanssa.Siitä on jo 37v,mutta joululahjoistani paras se on edelleen.
7. Mielestäni perinteisistä jouluruuista ovat parhaimmat maksalaatikko ja kinkku. Lipeäkalaa ja imellettyä perunalaatikkoa inhoan.
8.Minä tykkään niin kovasti joulukuusesta,että haluaisin sen jo tupaan heti joulukuun alussa,mutta mieheni ei suostu . Nyt on taipunut siihen,että viikko enen joulua saan sen koristaa ja se saa olla loppiaiseen:)
Sitten ne kahdeksan joille tämän tunnustuksen jaan:

Kerroskiisseli-blogin Anitta
Prusiluskan väkerrykset
Pitsisukan käsitöitä
SatunNainen Paulalle
Tuijan kortteilua,käsitöitä ja arkielämääelämää
Silmukat solmussa
Zakuska pöytä
Pagisen mitä pagisen