Taas pyörähti uusi viikko käyntiin ja tiedän jo,että tulee kiva viikko,kun on kaikkee kivaa tiedosssa. Näytän nyt taas aluksi tapani mukaan valmistuneet kässyt.

 

Eevertille.jpg

Nyt tikuttelin lapaset-sukkasetin mummin vauva mussukalle. Näyttävät kuvassa suuremmalle kuin ovat. Koko on 1-vuotiaan. Lanka on kaksikertaista. toinen Kirjopirkkaa ja toinen Lanettia. Ostin Virtojen reissulla 300g Kirjopirkkaa ja nyt sain sen kulutettua loppuun.. Sitten niistä sohvilsta.

 

ven%C3%A4l%C3%A4inen.jpg

Meillä on venäläinen ystäväpariskunta. Ovat asuneet Suomessa yli 20v ja heillä on Suomen kansalaisuuskin. Näin heillä sohvaesitteitä,siis kuvia ja olivat lähdössä Venäjälle hakemaan heille uutta sohvaa. Olin jo kauan ajatellut,että takkahuoneeseen pitäis saada uusi kulmuri.  Me vaan kuvasta katsoen ihastuttiin tähän ja niin tilaamaan tämän. Ystävämme kävivät hakemassa sen meille. Tykkäämme kovasti tästä ja se on luonnossa vielä paljon paremman näköinen kuin kuvassa. Sitäpaitsi edullinen,Venäjällä ei ole kallista.

 

p%C3%A4%C3%A4ty.jpg

Kuvat vähän vääristää väriä. Ehkä oikea väri on jotain näiden kahden kuvan väliltä.

 

vanhakulmuri.jpg

Tässä on meidän vanhakulmuri. Viikonloppuna veimme sen mökille ja siellä se on nyt tosi hyvä. Mökiltä on ylimääräisiä huonekaluja tuotu pois. Tääkin on aikoinaan tuotu Venäjältä:)

Aurinkoista viikkoa ja kiitos. T.Intsu