Tikuttelinpa taas yhden myyjäispipon. Pipo on tälläkin kertaa lapsen kokoa ja tein sellaisen,että sopii pojallekin. Vielä muutamia pipoja aion tehdä lisääkin.

 

Lankna on puuvillalanka Limone ja puikot ja pyörö taas 2,5. Kuva vääristää väriä,tuo mikä on vaaleensinisen väristä on itseaisassa kivan vaaleenvihreää ja pipo on pientä palmikkoa,vaikka sekään ei tuossa näy.

 

Kun olen parikin kertaa viikossa siellä Käsityö ja taideteollisessa,niin eilen napsin sieltä kuvia ja laitanpa tännekin pari. Kuvattavaahan siellä olisi,vaikka miten. Mutta tässä Roseella verho tai liina paperinarusta.

 

Minusta oikein viehättäviä myöskin nää punotut paperinarusydämet.

 

Kakkuja eilen aamusta ehdin leipoa ennenkuin piti lähteä. Tää tässä on mandrariinikakku.

2,5 dl sokeria ja kolme kananmunaa vatkataan vaahdoksi. Seokseen lisätään 4dl jauhoja,joihin on sekoitettu 3tl leivinjauhetta. Sitten lisätään 100g voisulaa vuorotellen 0,5 kahvikupillista kummaa vettä. Lopuksi puserretaan kahden mandrariinin mehu ja sekoitetaan hyvin. Kakku laitetaan voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan ja paistetaan 200ast. unissa noin 40min. Ja on hyvää. Toivon mukaan tästäkin hyvää tuli. En ole nyt juuri tuota kakkua maistanut,vaan annoin lahjaksi.

 

Eilen tein pitkästä aikaa mustikkakiisseliä ja maistui niin mukavasti vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kera.