Sain valmiiksi torkkupeiton,jota olen koukunnut tässä pitkin syksyä.

 

Fasilin%20peitto.jpg

Fpeittoa.jpg

fasilin%20pala.jpg

Tommonen siitä tuli. Neljällä eri värillä tein seiskaveikka langasta. Virkkaamalla kasasin. Siitä tuli aika suuri,mutta oli todella kiva tehdä ja tämä  menee lahjaksi.

Sitten mä ihan huvikseni olen kuvaillut joitain ruokia,kun ei aina meinaa tietää mitäs tänne laittaisin.

 

IMG_6633.jpg

Yhtenä päivänä tarjosin tämmöstä. Keitin kierrepastan pehmeäksi kattilassa. Sitten tein kastikkeen. Ancle Ben tölkin sisällön kaadoin paistinpannuun. Se oli semmonen miedon makuinen sweet ja sour. Siinä oli ananastakin ja mä vähän lisäsin vielä ananaspaloja ja kinkkusuikaleita. Mielestämme tuli hyvää,ja nopeasti.

 

IMG_6640.jpg

Joku muu päivä paistoin jauhelihapihviä ison satsin. Tuossa on ne pihvit mitä jäi jäljelle ja nekin on jo syöty.

Jälkkäreitä teen aika usein.

 

mansurahkis.jpg

Mansikka-vaniljarahka. Sen teen niin että vatkaan 4dl kermaa vaahdoksi. Sekoitan siihen 2prk maustettua vaniljarahkaa. Sitten noin litra mansikoita ja sokeria maun mukaan tai niinkuin minä teen,makeutan sen keinotekoisesti. Tästä riitti meille moneksi päiväksi.

 

omppukiisseli.jpg

Omppuja kun yhä on,niin tein kiisselin ompuista ja sen kanssa vaniljakastikkeen. Vaniljakastikkeen teen yleensä valmispussista. Tätäkin syötiin parina päivänä jälkkäriksi.

 

sulisvanukas.jpg

Suklaamousse. Tämänkin teen valmspussista. 2dl kylmää maitoa ja 2pussia suklaamoussejauhetta ja vatkataan sähkövatkaimella noin 5 min. Voi laittaa hetkeksi jääkaappiin tekeytymään. Nyt oli tälläisia aika pikaisia ruokia,mutta joskus innostun näkemään kovasti vaivaa ja teen suuritöisempiä.

Hyvää marraskuun jatkoa juurikin sinulle. Kiittäen:Intsu