Mulla on sellainen vaihe menossa,että ei oikein käsityötkään meinaa maittaa. On liikaa menoja,olen väsynyt ja kipuilen kaiken aikaa.

Eilen vähän virkisti,kun käytiin naapurikaupungissa syömässä mieheni kanssa. Meidän lempparipaikassa Rossossa:)

Yhdet lasten sukat olen sentään saanut aikaiseksi.

 

everts.jpg

Meillä kun  on tätä porukaa,niin paljon vielä sais sukkia tehdä. Nämäkin tavikset loppulangoista.

 

H%C3%A4m%C3%A4l%C3%A4inen.jpg

Kirjoja niin tykkään iltasella lueskella. Nämä on Kristillisetä Kirjakaupasta tilaamiani,kun he myivät sellaisia kesäpaketteja,joihin tulee noin 5-7 kirjaa ja hinta 15€. MM. nämä tuli. Luin ensin tuon Elisa Selkomaan:Vaputeen. Kertoo 1917-1918 Suomen vaiheista ja ihmisten kohtaloista. Ihan hyvää luettavaa oli. Sitten luin Tapani Sopasen operaatio mies. En tykännyt. Ja vielä Arto Hämäläisen elämänkerta:Mynttilästä Myarmariin. Hänen pääasiallinen työnsä on ollut lähetysjohtajana ja se on niin laaja-alainen ja monimuotoinen työsarka,että menin aivan sekaisin kaikista tehtävistä,organisaatioiden perustamisista ja ihmisten nimistä. Tuo kirja vaatisi monta lukukertaa,kenties sitten avautuisi paremmin.

 

Hietamies.jpg

Nämä kaksi ovat Laila Hietamiehen(nyk.Hirvisaari) kirjoja molemmat. Koivu ja tähti,sekä Vienan punainen kuu. Jännittäviä kirjoja ja tykkkäsin kerronnan rikkaudesta aivankuin itse olisi ollut tapahtumissa mukana. Ostin nää Kuopion torilta. Toinen maksoi 2€ ja toinen peräti 1 €.

 

kirjastosta.jpg

Viime viikolla kävin kirjastossa. Lainasin nää kolme. Laila Hirvisaaren : Lehmusten kaupunki ja tykkään tästä kirjasta . Olen lukenut melkein loppuun.  Sitten on Kaijan kirja,joka kertoo naisen elmästä,jolla on afaasia. Sitten vielä Khaled Hosseinin kirja: Ja vuoret kaikuivat. Olen lukenut tältä kirjailijalta kaksi kirjaa ennestään: Tuhat loistava aurinkoa ja Leijapoika. Niin mielenkiintoisia ja jännittäviä kirjoja molemmat.

 

tummaihoinen.jpg

Lopuksi vielä tämä. Mun seuraava projekti. Löysin ullakkoa järjestellessä jemmasta tään nuken. Tämä on nuorimman tyttäreni nukke,jonka aikoinaan meidän ensimmäinen koira,Lotta on pentuna noin järsinyt. Siellä se on ollut jemmassa kaikki nää vuodet,30v:):) Nyt ajattelin korjata tämän tyttären tyttärelle. Teen nyt ensin uuden vartalon. Tuossa vieressä on valkoista puuvillakangasta siihen tarkoitukseen ja vanua täytteeksi. Yritän jonkunlaiset vaatteetkin tehdä.

Aurinkoista syysviikkoa. Kiitoksin:Intsu