Kiva ja rauhaisa joulu on vietettynä. On saanut levättyä unirästejä pois. Syöty jouluruokia,niin,että ei yhtään enää laske alas kinkku ja laatikot:)

 

julkubb-normal.jpg

Nuorimman tyttären perheen luona oltiin aattoilta ja toki joulupukkikin kävi. Lapset 5v, 2v10kk ja 1v7kk olivat täpinöissään. Nuorin joulunviettäjä 3kk,otti rennosti ja nukahti vaan syliin,kun pukki oli.

Kuulin hauskan jutun yhdestä lapsenlapsestani. Jotkut oli hänelle sanoneet,että ei joulupukkia ole olemassa,että isä ja äiti ne lahjat laittaa. Lapsonen oli pyrskähtänyt nauramaan ja sanonut,että eihän isällä ja äidillä nyt sellaisia rahoja ole:):)

kinkkunyytt%C3%A4rit-normal.jpg

Mun viimehetken leipomisia,kinkkunyyttejä.

 

lllllaukku-normal.jpg

Vielä yksi tekemäni joululahja. Yhdelle pimulle laukku ja mä täytin laukun kaikella kivalla. Laukku karkkeja täyteen ja sitten sinne karkkien sekaan upotettuna mieluinen cd-levy ja pari kynsilakkaa ja rannekorukin. Tuumasin täällä.että jos siinä laukussa on karvoja,niin ei ne tietenkään ole koirasta vaan joulupukin porosta:)

 

jult%C3%A4ht%C3%B6-normal.jpg

Just siinä ennen aattoa ajattelin,että pitäiskö mun ostaa joku jouluinen kukka,kun yhtään joulukukkaa ei ole. Onneksi en ostanut,sillä kukkia alkoi tulla. Ensin sain tämän suuren kauniin joulutähden.

 

orkkirea-normal.jpg

Oih, sitten tämän 4-oksaisen upean orkidean! Sydämelliset Kiitokset ja Halaukset Sinulle Pauliina!

 

Hyasint-normal.jpg

Yhdeltä miniöistäni sain tään hyasintin. Minä niin tykkään hyasintin tuoksusta.

 

tulput-normal.jpg

Meillä oli vieraitakin ja heiltä sain aivan ihastuttavan kimpun. Kiitos kaikille Ystäväiseni!

Kiitos jokaiselle tästä kuluneesta vuodesta. Monista kannustuksista myötäelämisestä,rinnalla kulkemisesta ja kaikista kommenteista.

Toivotan Onnenkantamoisia,paljon Ilon hetkiä,Käsityörikasta ja ennenkaikkea Siunasta jokaisen elämään tulevalle Uudelle Vuodelle 2014!

T.Intsu