Vuodet menee niin nopeesti ja taas on uusi vuosi tulollaan,mitä lie se sitten tuokin tullessaan!
Olen kertonut täälläkin joskus kerääväni enkelikortteja ja täälläkin kokoelmaani joskus esitellyt. Joulu on enkelikorttienkin osalta antoisaa aikaa ja taas erilaisilla korteilla kokoelmani karttui mukavasti.

2187622.jpg
Tälläisiä uusia enkelikortteja sain. Kiitos,kiitos ystävät! Toki paljon muitakin joulukortteja tuli kasapäin,mutta nää enkelit pääsevät kansioihini.
Mummin oma enkelini nukkuu makuuhuoneessa päiväuniaan,pinnasängyssä,jossa mummikin on aikoinaan nukkunut! Sänky on valmistettu serkulleni aluksi,joka on minua 15v vanhempi,joten ikää pinnasängyllä on. Välillä on saanut uutta maalia pintaan ja hyvin on palvellut vuosikymmenet ja uni näyttää yhä siinä maistuvan.

2187624.jpgHuomenna juhlitaan sitten vähän joka puolella vuoden vaihtumista. meille se on erityinen juhlapäivä senkin vuoksi,kun kolmesta pojista nuorimmaisella on synttärit.(on mulla kaksi tyttöäkin). Muistan ikuisesti sen uudenvuodenyön,kun vierihoito-osastolla toisen äidin kanssa katselimme sairaalan ikkunasta ilotulitusta. Meillä molemmilla suloiset ,illalla syntyneet poikavauvat ja tuntui,että koko maailma juhlii meidän kanssamme :) Tää poika pienenä luulikin aina,että koko maailmassa on ilotulitus vain sen vuoksi,kun hänellä on synttärit :)

2187625.jpg
KIITÄN KOKO SYDÄMESTÄNI JA LÄMPIMIEN HALAUKSIEN KERA KAIKKIA LUKIJOITANI KULUNEESTA VUODESTA, KIITOS!

TOIVOTAN TAIVAAN ISÄN SIUNAUSTA, ENKELI VARJELUSTA, PALJON ONNNEA JA HYVÄÄ MIELTÄ UUDELLE VUODELLE 2009!
T.Intsu