Intsu on miehensä kanssa viettänyt eilen hääpäivää.Joo viettänyt ja viettänyt. Mieheni oli päivän töissä ja siinä illalla sitä yritettiin vähän viettää. Se oli meidän 38. hääpäivä.

 

"Tummat silmät,ruskea tukka,niitä koskaan hylkäisi en,

lämpöinen on poskensa nukka,huulillain tunnen mä sen.

 

Tummat silmä ,ruskea tukka,niihin kerran langeta sain.

Syrjällään on sydänrukka,rakastan niin häntä vain."

 

Tuollatavalla Intsulle kävi ,joskus tosi kauan sitten sellaisena 15-16 kesäisenä tyttösenä! Ja mitä kun se sydän on yhäkin syrjällään!

Yllä olevassa kuvassa on hääkenkäni. Nuo jalassa astelin rakkaani rinnalla alttarille,juuri 17v olin täyttänyt,eikä sulhanenkaan paljon vanhempi ollut. Nuo kengät ovat kulkeneet mukana kaikki vuosikymmenet,monet muutot ja niin edelleen. Ne ovat kuluuntuneet,sillä kyllä ne olivat sen jälkeen jaloissani joissain juhlissa. Ne eivät varmaan enää yli 20v ole edes jalkoihin sopineet:)

 

Kuten sanoin,niin illalla pikkuisen vain lähdimme hääpäivän viettoon. Menimme syömään Härmän Power Parkkiin. Emme menneet huvipuiston alueelle,vaan siihen muuhun ympäristöön. Auton piti jättää kauemmas parkkiin. Sillä parkkialueella nappisin jonkun autosta kuvaa,kun hänellä oli tuossa kojelaudalla aika mittava määrä rekvisiittaa!?

 

Tää hotelliravintolakin on tosi mielenkiintoinen. Siinäkin on paljon nähtävää,erikoisia seinämaalauksia/koristeita ja vaikka mitä. Se ympäristökin on hieno,tuo suihkulähde,taustalla näkyy metalliset joutsen veistokset ja huomatkaa,oikeita palmuja!

 

Ravintola on sisältäkin mielenkiintoinen,vaikka en sisältä kuvia ottanut kuin meidän syömisistä. Tässä on alkukeitto. Oli niin maukasta kanttarelli-kerma-juustokeittoa.

 

Pääruuaksi tilasimme poronkäristyksen,kun se on niin hyvää ja harvoin sitä saa.

 

Jälkkärinä,joku mikä tää nyt olikaan,hunaja-toffee-juustokakku. Ähkyksi ainakin tuli. Tään jälkeen ajelimme vaan kotiin odottelemaan,kun meille oli tulossa vieraat yöksi.

 

Tään kukkakuvan otin sen hotellin pihamaalta. Oi kuinka siellä oli kaikkialla paljon kukkia. Hyvin hoidettua puutarhaa ja onhan siellä itse huvipuistoalueellakin paljon kauniita istutuksia.

Intsu on täällä hirveen kipee. Se flunssa on paha. Poskiontelot ovat kipeet ja mulla on tooooosi paha tulehdus silmässäkin. Koko valkuaisosa on veressä. Minä eilen yritin terv.kesk .lääkärille. Ne määräsi minut verikokeeseen. Mun tulehdusarvot oli 40,sais olla 10. Niin hoitaja sanoi,että ei tule lääkekuuria,kun tulehdusarvot pitäis olla enempi!!! Tänään yritin yksityiselle päivystävälle aamulla soittaa,mutta ei sieläkään ollut aikoja. Mä yritän huomenna taas lääkäriin.

Meillä oli vieraat yön,mutta vain sen yön meillä nukkuivat ja aamulla jatkoivat matkaa. Näkivät,että mä olen niin kipeekin,mutta silti ihan kiva kun käväisivät.

Aurinkoista viikonloppua jokaiselle!