Postaan nyt lauantaina,vaikka mun postauspäivä on yleensä ollut maanantai. Vaan eipä tään tarvi olla kaavoihin kangistunutta,vaan fiiliksen ja asioiden mukaan.

 

lappu.jpg

Virkkasin tämmösen lappusen. Kumma miten kamera+valotukset muuttaa värin täysin. Tuon pääväri ei ole suinkaan lila,vaan samasta vaaleanpunaisesta langasta tehtyä,mitä jäi edellisen postauksen sukista. Tää lappu tulee osaksi suurempaa kokonaisuutta,torkkupeittoa. On aika iso lappu.

 

lehdess%C3%A4.jpg

kk-lehti.jpg

Malli löytyi tästä viimeisimmästä Kauneimmat Käsityöt lehdestä. Tuo on tammikuun pala ja lehti julkaisee joka kuukausi tuommosen melko isohkon palan ja sitten kasataan,niin vuoden kuluttua peitto on valmis. Kiva tehdä tämmöstä,josta ei vielä tiedä millainen tulee. Minä aion käyttää tähän vanhoja lankoja ostamatta lainkaan uusia. Tuosta lehdestä taannoin virkkasin sen pitsiliinan ja vielä olisi montakin mallia mitä haluaisin toteuttaa.

 

sukkalehti.jpg

Kun kävin ruokakaupassa,niin oli ilmestynyt  tämmönen Lempisukat-lehti. Vähän siellä sitä selasin ja tykkäsin,että on kivoja malleja niin kuinka ollakkaan se lehti halusi tulla kanssani meille:)

 

tapanin.jpg

Nää tavalliset miesten sukat tikkusin. Menevät lahjaksi. Ovat seiskaveikkaa.

 

madelaine.jpg

Lahjaksi saatujen kirjojeni lukemisen olen aloittanut. Hissun kissun, ajatuksella sopivan hetken tullen lueskelen. Luulisin,että tuon Madeleinen tarinan tai jotain siitä kaikki tietää,kun on ollut mediassa aika laajasti esillä. Madeleine,tyttö,joka lomamatkalla siepattiin. On todella järkyttävä tuo hänen tarinansa ja se kun lasta ei ole tänäkään päivänä löydetty!!

 

punatakkinen.jpg

Tämän kirjan: Punatakkinen  tyttö luin niin,että millään ei meinannut malttaa laskea kirjaa kädestä,kun lukemisen aloitti. Paljon monenkirjavia ajatuksia ja tunteitakin herätti. Siihen sisältyi niin paljon tapahtumia . Tuon tytön elämä ja vielä aikuisuuskin on niin monella tapaa mielenkiintoinen,värikäs ja tapahtumarikas. Tätä kirjaa mielelläni suosittelen.

Mukavaa viikonlopun viettoa! T.Intsu