Nyt on hyvä päivällä ja miksipäs ei illallakin torkahtaa ,jos väsyttää,jos siltä tuntuu ja jos on aikaa. Nimittäin nyt on uusi torkkupeitto.

 

torkku.jpg

torkkupalat.jpg

Tommonen siitä tuli. Olen tehnyt sitä aika kauan. Palan silloin,toisen tällöin. Nyt sen olin ottanut esille ja tein vielä puuttuvat palaset ja virkkasin yksivärisellä ,ruskealla Nalle-langalla palat yhteen peitoksi. Tämä on sellainen vanhojen lankojen kulutus peitto:) Yhtään lankaa en ole tätä varten ostanut,enkä sen kummemmin suunntellut.  Mitä lankaa nyt sattui olla,niin siitä virkkasin ja sitten summan mutikassa kokosin palat yhteen. Ainut oli se,että katsoin ettei kahta samalla värillä tehtyä tule ihan vierekkäin.

 

mariannet.jpg

Kun kuljen kutomassa kangaspuilla,niin meillä on välillä siellä kahvihetki. kahvi on talon puolesta,mutta me itse tuodaan tarjottavaa kahvin kanssa. Kuka mitäkin ja kuka milloinkin. Tälläkertaa mä tein sinne kakkusen. Siihen tarvin Marianne karkkeja ja niitä mulla on tuossa laitettuna muovipussiin. Sitten pussi kiinni ja leikkuulaudan päällä nuijin ne lihanuijalla pieniksi paloiksi.

 

Minttukakku.jpg

Tämmönen kakusta tuli. Tein siihen ohuen sokerikakkupohjan. Sitten toi kuorrutus. Siihen vatkasin 4dl kermaa,sitten 4dl vaniljan makuista rahkaa. Vähän sokeria ja Mariannemurska sekaan. Lopuksi 8 liivatelehteä ensin kylmään veteen pehmenemään,sitten pienen tilkan kattilassa vettä kiehutin ja liivatteet siihen. Sen noroina sekoittelin seokseen. Sitten vain jääkaappiin hyytymään. Päällisen voi ennen tarjoilua koristella millä haluaa ja mitä vain mielikuvitus keksii. Voi toki tarjota ilman kuorrutustakin. Hyvää tuli ja kauppansa teki.

 

shaali.jpg

sinikirjava.jpg

minun.jpg

 

jonkun.jpg

ihastuttava.jpg

ryijymatto.jpg

Jonkun kuvan nappasin keskeneräisitä töistä. Oi,oi, siellä on paljon paljon muutakin menossa.

Nyt sitten mukavaa keväistä viikkoa ja kiitos. Toivottelee:Intsu