Piti virkkaamani vielä toiseenkin terassin sohvatuoliin maton. Lankavasta ei löytynyt enää samoilla väreillä Venla-kudetta,vaikka värivalikoimaa oli paljonkin.

 

mattoi.jpg

No valitsin sitten nää värit.

 

550.jpg

Siinä ne ovat tuoleissa. Molemmissa on kuitenkin vihreää ja punaista. Muitakin mattoja siellä on hiukan erisävyissä,mutta jotenkin ne vain sinne sopiikin kukkien kanssa.

 

lattiam.jpg

Tään pyöreän asteri-maton olen virkaunnut jo vuosia sitten.

 

sohvam.jpg

Sitten siellä sohvalla on tämmönen myös ajat sitten virkkaamani matto.

Sitten viimeviikolla oli yksi kesän kivoimmista päivistä.

 

tupa.jpg

Meidät oli kutsuttu ystäviemme mökille Merikarvialle,niinkuin viimeksi mainitsin. Mökki on hieno satavuotias. Se pihapiiri on oikeastaan sellainen miljöö. On monia rakennuksia,jotka ovat myöhemmin rakennettuja.

 

saunam%C3%B6kki.jpg

rantaaaa.jpg

Yllä oleva on saunamökki. Sitten oli lato ja emännän ateljeemökki ja muita pikku rakennuksia. Se oli todella,todella ihana ja viihtyisä alue.

Siellä oli myös eläimistöä.

karvatassukana.jpg

Eism.kanoja. tämmösiä hauskoja,joita mä kutsuin karvatassuiksi,kun niillä oli sulat jaloissakin.

 

munimassa.jpg

Tässä ovat munimassa. Kanoja oli kaikkiaan neljä.

 

kaniini.jpg

Pari kaniakin.

 

koiruli.jpg

Koira ja kissakin,mutta kissasta en onnistunut saamaan kuvaa. Elukoilla oli hauskat nimetkin,mutta en enää niitä muista muutakuin,että tää koira on nimeltään Lempi.

 

tonkka.jpg

porstua.jpg

Nallukkaa.jpg

asetelma.jpg

Kaikki oli niin ihanasti tyyliin sopivasti sisustettu. Oi,kuinka paljon siellä oli katselemista. Sekä sisällä,että pihapiirissä kukkineen,kaikkineen.

 

reki.jpg

kukkkkasin.jpg

kivikossa.jpg

Meille päivä siellä meren rannalla oli niin elämys. Oli ensinnäkin niin kiva tavata ystäviä ja sitten tämä kaikki katseleminen ja oleminen siellä. Kiitos teille ystävät ihanasta päivästä jonka saimme kanssanne viettää.

Kiitos.Intsu