Kiitos kaikille hyvän loman toivotuksista! Hyvä ja hyvin virkistävä loma olikin ja nyt on taas kiva palata tänne ja jaksaa taas arkea.

 

Finnair-normal.jpg

Me puolisoni kanssa otettiin äkkilähtö Turkin Alanyaan:) Ei ollut niin väliä minne mennään,kunhan lentomatka ei ole kovin pitkä ja kunhan pääsee kunnolla irti arjesta. Alanya osui sopivasti meidän lomaan ja satuttiin saamaan todella hyvä all inculsive hotelli,jossa kerran aikaisemmin ollaan oltu ja tykättiin kovin.

 

bumpulipuu-normal.jpg

Tästä reissusta tulee ainakin kolme postausta,jos joku ei tykkää matkakertomuksista,niin voi missata tään. Olen ajatellut,että tää eka postaus hotellilta,toka retkiltä ja kolmas ,kuin sokerina pohjalla Alanyan lankakaupoista:) 

Hotellin piha-alueella kasvaa tuollaisia pumpulipuita.

 

hedelm%C3%A4puu-normal.jpg

Samoin tämmösiä hedelmäpuita.

 

Palmukukkii-normal.jpg

Monien palmujen ympäri on kukkivia köynnöksiä.

 

asumus-normal.jpg

Huoneemme parvekkeelta napsittu kuva. Meidän kohdassa naapuritalossa asui paikallisia. Parvekkeelta oli hyvä vähäsen vakoilla heidänkin elämää:)

 

merin%C3%A4kym%C3%A4-normal.jpg

Oikealta puolelta parveketta katsottaessa kimmelsi Välimeri.

 

talon%C3%A4kym%C3%A4-normal.jpg

Vasemmalta puolelta puolestaan levittäytyi Alanyan kaupunki.

 

Kotkap%C3%B6yt%C3%A4-normal.jpg

Kuten kerroin,hotellimme oli all inculsive. Aivan valtavien kokoaikaisten notkuvien pöytien lisäksi pöydissä oli aina myös paljon silmäruokaakin. Niin viihdyttävää katseltavaa.

 

p%C3%B6yt%C3%A4herkut-normal.jpg

Pikkuriikkisen jälkkäreistä vaan otin kuvia. Niitähän oli aina kattauksissa ehkä noin 50 sorttia!

 

kakkunen-normal.jpg

Herkullisia täytekakkuja. Heillä itselläänhän oli menossa Ramada eli paastokausi. Mikä tarkoittaa,että he paastoavat auringon noususta auringon laskuun ja yöt syödä mässätään niin,että he paastokautena lihovat keskimäärin 5kg. Heillä on erilainen käsitys paastosta kuin meillä:) Joo,ja heidän ruokalaskut kasvaa paastokauden aikana 30%. Se mikä siinä on kova jutt,kun päivällä lämpöasteita on 30-36 ja ei saa juoda. Yöllä sitten,kun Allah ei näe. Ajattelin,että onneksi minun Jumalani näkee yölläkin ja voi auttaa!

 

p%C3%B6yt%C3%A4melonit-normal.jpg

Vesimelonitaidetta.

 

melonilinnut-normal.jpg

Tässäkin,he kyllä osaavat sen.

 

melonnintehty-normal.jpg

Myös tässä "kukka-asetelmassa" on vesimeloni pohjana ja joistain hedelmistä tehdyt ruusut ym.

 

porkkanakurkku-normal.jpg

Katsokaa miten kaunis kukkanen tehty porkkanoista ja tuoreesta kurkusta.

Minulla täällä kotona pyykkikone jauhaa,on kertynyt kaikenlaista tehtävää. Jääkaapissa ei paljoa muuta ole kuin valo,mutta kiva taas puuhastella kotona. Ja todella kiva päästä taas lukemaan ja kommentoimaan teidän muiden blogeja:)

Oikein hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle ! T:Intsu