Viikonloppuna tehtiin reissu Etelä-Suomeen. Oli tosi kiva nähdä siellä asuvia lapsenlapsiamme,tytärtä,vävyä ja monia muitakin sukulaisia. Kahdella lapsenlapsellamme sielläkin oli synttärit. Ja eilen illalla,kun kotiuduimme,niin kävimme taas täälläkin synttärikahveilla ja tänäkin iltana menemme synttäreille, mutta pikkuhiljaa synttäriryysiksessä alkaa voiton puoli koittaa:)

 

Kipalle-normal.jpg

Nämä servettirenkaat tein yhdelle ystävälle,jota kävimme moikkaamassa.

 

nukkismatot-normal.jpg

Tiedättekös mitä nämä ovat. Ehei,eivät ole peitonpaloja,vaan virkkasin nukkekotiin mattoja.

 

lintutiffany-normal.jpg

Menomatkalla kävimme syömässä Tei-kankaalla,joka on hyvä taukopaikka. Siellä on niin paljon käsityönä tehtyjä koristeita,että kuvaamista riittäis moneksikin kerraksi. Kiva katsella. Upeita tiffanytöitäkin on paljon. Minä tykkään kovasti tästä lintutyöstä.

 

hedelm%C3%A4tif-normal.jpg

Minusta tämäkin on hieno työ.

 

kukkista-normal.jpg

Myös erilaisia kukka-asetelmia on jos jonkin näköisiä ja kaikki niin suuria ja näyttäviä.

 

rautajutska-normal.jpg

Hiono rautalankakukka. Oljista ja kuivakukista on myöskin mitä erilaisempia seinäkoristeita tehty.

 

voitsku-normal.jpg

Synttäreillä oli tarjolla tälläinen voikkari. Tätä en ole minä tehnyt,vaan leipomosta tilattu. Kuvasin sen itselle ideaksi.

 

lankoooit-normal.jpg

Kävimme samalla reissulla myös Lohjalla sukulaisvierailulla. Ja voi, meitä oli siellä kolme suuresti käsitöihin hurahtanutta naista. Juttua piisas langoista,malleista ja kaikenmoisista käsitöistä:) Mä sain sieltä tälläisen lankalahjoituksenkin. Ihania puuvillalankoja. Kiitos,kiitos Ystäväni. Sanoin naisille,että mä yritän olla ostamatta lankoja ainakin vappuun asti ja kulutan vanhoja. Sittenkun tuota lankaa sain lahjaksi,niin sanoin,että tällämenolla mun langanostolakko siirtyy seuraavan vuoden vappuun:D

Kun vähäkin käy muualla,niin on kiva taas kotona alkaa touhuilla ja aloittaa uutta viikkoa.