Ystäväni Malli ,sieltä Mallin lykyistä , lähtee Keniaan lokakuussa ja hän vie sinne mennessään niitä Etiopian nuttuja,niin minäkin koetan saada Mallin matkaan muutaman.


Poikavauvalle. Langat ovat vyötteettömiä jämiä. Vaaleansinisen langan olen saanut yhdeltä ystävältäni,että tekisin siitä jotain lähetystyöhön. Nyt tuli oiva tilaisuus käyttää lanka ja vielä tuon langan antaja sattuu olemaan Mallin kummityttö:)Tämän tyttövauvan nutun tikuttelin Jyväskylän retkellä bussissa. Kotona vaan viimeistelin. Kirkkaampi punainen Lanettea ja vaaleampi Woolia.Minulla täällä kukkii kaunis orkidea,jonka viimeviikkoisilta vierailtani sain. Kiitos Ystävät! Minulla on pari muutakin orkideaa,kunhan saisin ne jotenkin kukkimaan:)

Susun silmukoiden Susulta sain tään ihanan tunnustuksen. Tiedättehän sen Susun,jolla on Salossa lankakauppa Anjalin ja jolla on Tassu-kissa ja jonka miesystävä on Karvinen. Niin sen Susun joka on taitava tekemään neuleita ja joka tykkää mökkielämästä saaressa ja ja.. Kiitos,kiitos Susu lämpimien halausten kera! Tään nyt pitäis jakaa,mutta on jo niin monissa blogeissa näkynyt ja minusta jokainen käsityöbloggaaja on tämän ansainnut.


Lopuksi vielä koiruunen,joka selvästi pyyteli "kuvaa minuakin".
Me koiruusen kanssa toivottelemme mukavaa loppuviikkoa!