Tänään ihan pikkuisen sataa tihkuttaa,mutta maa on niin kuiva,että ei tuo tihkusade paljoa auta. Puutarhassakin on kova kasteleminen ollut kaiken aikaa. Viljat kärsii,perunat ja mansikat myös tästä kuivuudesta. Niin myös metsän eläimet.

 

Suvi-sukat.jpg

Tuommoset sukat sain valmiiksi,tai on ne jo olleet valmiina jonkun aikaa. Varressa on sama mallikuvio,kuin mitä tein säärystimet aiemmin keväällä. Tykkään itse siitä. On helppo ja minusta kivan näköinen. laitan vieläkin ohjeen tähän.

Ensiksi neulotaan resoria haluttu määrä. Sitten 3krs oikein,seuraavaksi 2n 2o. Toistetaan 3krs. Sen jälkeen nurin 3krs. Sitten vielä 3krs  2o,2n. Näitä kerroksia toistetaan koko ajan.

 

Sitten minulla on satsi puutarhakuvia. Ei omastani,vaan paikkakuntani eläkkeellä olevan kaupunginpuutarhurin puutarhasta. Marttojen kanssa tehtiin sinne retki toukokuussa.

 

aililla.jpg

ailakit.jpg

s%C3%A4rkyny.jpg

tyrakki.jpg

valkkkkokukka.jpg

valkeat.jpg

omenapuu.jpg

lumipallo.jpg

p%C3%B6rr%C3%B6kukka.jpg

posliinikukka.jpgpikkukukat.jpg

Kuvissa ei ole kuin pikkuriikkinen murto-osa hänen suuresta ja aivan ihmeellisestä puutarhasta.

Kukassakin vaikka mitä,vaikka oli vasta toukokuu. Se mikä ihmeellisintä oli,että kaikki on itse siemenestä kasvatettuja!! Hänellä oli kolme kasvihuonettta ,joissa hän niitä kasvatti ja myi taimiakin. Olipa elämys käydä tuollakin.

kiitokset ja hyvää viikonloppua! T.Intsu