Punainen lanka blogin Seijasisko on taas järjestänyt hyvän keräyksen.  Hän kerää itse tehtyjä pehmoleluja Oulun Ensi ja Turvakodille. Siellä lapsille jaettavaksi. Käykääpä kurkaamassa asiasta tietoa enempi Punainen lanka blogista. Minäkin päätin,että teen jonkun pehmon. Ja kuun lopussa lähetän ne Seijasiskolle Ouluun. Niin valmistui tämmönen nallukka.

 

nalsku.jpg

Nallukka.jpg

Malli on itse keksitty. Ohjekin mulla muka oli,mutta en mä sen mukaan osannut tehdä. Lankana on Lankavan Ulla-lanka ja puikot 3,5. Myös housut on Ulla-langasta,kun sitä jäi säärystimistä yli. Minä nimesin tään edesmenneen appeni mukaan Toivoksi,mutta en laita lappua mukaan,vaan lapsi saa itse antaa tälle nimen. Tämä on vähän vilkkaan sorttinen,kun hyppelehtii sinne ja tänne ja löytyy milloin mistäkin.

 

laten%20k%C3%A4%C3%A4ris.jpg

Synttäreilläkin viimeviikolla olimme. Pojanpoikamme täytti 13v. Taas hyviä tarjottavia,mutta otin kuvan vaan tästä. Halusin näyttää tuon etualalla olevan kuorrutetun kääriksen,kun sen oli päivänsankari itse tehnyt. Ylempänä olevan kinkkupiiraan oli tehnyt veljensä 17v. Täytekakkua ei paljon näy,mutta siinäkin oli päivänsankarin käsialaa, ainakin koristelussa .Kuulema 2 pussillista karkkia meni:)

Oikein kivaa maaliskuista viikkoa Sinulle.

Kiitoksin:Intsu