Mulla on tietsikkakin takunnut,että en meinannut saada postausta tehtyä,mutta nyt toimii. Mieheni avas tuon koneen tuosta sivusta ja imuroi sen hyvin. Näköjään kerää sisäänsä valtavasti pölyä ja tietysti muutaman koirankarvan:)
Minä olen mm. virkkaillut tossuja.Tälläisiä kukkaisia. Hankala kuvata,kun ei ole kenenkään jalassa,eikä ne ole oikeasti noin leveet mitä kuvasta näyttäis. Ohjeen nappasin Mummon Pajukori-blogista. Kiitos Tuta ,kun laitoit selkeät ohjeet.Tossut sivuilta ja lankoina käytin vyötteettömiä jämiä.Vielä toisetkin tossukat keltaisin kukkasin.Jossain välissä tikuttelin nämä lapsosen lapasetkin.

Leppoisaa viikonloppua toivottelee:Intsu

Ps. Tulin vielä kirjoittamaan ohjetta,kun Arja pyysi aiemman postauksen mekkonutun edessä olevaa pitsineuloksen ohjetta. Pitsiosuus siis näin. 1krs. 2n , langankierto ,ylivetokavennus,1 o,2o yhteen,langankierto. Toistin nutussa vielä kolme kertaa ja lopuksi 2n. 2krs. pyörönä neulottaessa koko pitsiosuus oik. Tasona koko osuus nurin. 3krs. 2n,1o,langankierto,1silm nost oik puikolle 2o yht ja nostettu silmukka näitten yli,langankierto 1o. Tätä toistin taas vielä kolme kertaa ja taas lopuksi 2n. 4krs. samoin kuin toka krs. Näitä neljää kerrosta toistetaan koko ajan.