Viikonloppu meni kuin hujaus kaikessa kiireessä. Oli viikonlopun yövieraita,myös lastenlasten synttärit. Tää mussukkani täytti 15v. Kaikkia tusinaa lastenlastamme olen tavannut. Myös tuo mummin armeijapoika oli lomilla ja kävi mummia katsomassa.Oli vilinää ja vilskettä,täyttä elämää.

 

heijastinpipo-normal.jpg

Eilen illalla sain valmiiksi tämän tupsupipon. Kulhon päällä yritin kuvata,kun nyt just ei ollut päätä mihin sovittaa. Tää on messuilta Tapion kaupan osastolta ostamani yksi kerä Lumio -lankaa. 6-numeron puikoilla tikkusin. Lanka meni kaikki,eikä jäänyt sitä tympeää nöttöstä.Langassa on mukana heijastinlanka. Kuvasin ilman salamaa,niin se ei näy.

 

mansut%C3%A4yttis-normal.jpg

Täytekakun tein viikonlopuksi. Se on syötynä jo:) Voihan syksylläkin tehdä mansikkakakun kesän muistoksi. Oli hauskaa,kun kuvasin tätä kakkua ja mieheni tuli siihen,niin hän oikein asetteli tuon pusupatsaan kuvaan mukaan:D

 

porkkanatorttu-normal.jpg

Tässä on puolipellillistä porkkanapiirasta. Täyteainetta oli pikkuisen liian vähän. Lasten iloksi paikkailin sitä lapsille mieluisilla strösseleillä. Kauhea tuli ulkonäöltään,mutta kaiketi hyvää silti.

Tälläviikolla on  monilla syysloma,joten rimukasta lomaa ja kivaa viikkoa muillekkin.