Niin meni taas joulu ohitse kaikkine riemuineen ja hössötyksineen. Meillä tuon vaarin kanssa on ollut aika rauhaisa joulu.
Aatto oltiin muuten kotona kaksistaan,nutta illaksi mentiin pukkia katsomaan nuorimman tyttären perheen luokse.


Siellä sitten lasten riemua seuraten. Minäkin sain paljon lahjoja,vaikka mitä,mutta en nyt kaikkea laita tähän. Ihan pari lahjaa vain. Yhdestä paketista löytyi tää jouluseimi,joka on mulle niin mieluinen. Minusta tää on ihana.Yhdestä kääröstä paljastui näin kauniit ja lämpimät Ystävän neulomat lapaset. Kiitos Sinulle. Oli muissakin ihania itse tehtyjä juttuja ja kaikkee muutakin sain.
Joulupäivä on minulla ja miehelläni perinteisesti ns. pyjamapäivä. Ollaan rauhoitettu tää yksi päivä vuodesta hiljentymiseen. Pyjamapäivä tarkoittaa sitä,että ollaan kotosalla kahdestaan,kukaan ei meille tule ja missään emme käy,voidaan siis olla yöpyjamat päällä vaikka koko päivän:)
Tapaninpäivä on sitten perinteisesti se päivä,kun lapset tulevat perheineen. Tein heitä varten tuon kakun ja se onkin jo ihan kaikki syötynä:) Lapsistamme neljä oli perheensä kanssa meillä tapaninpäivän vietossa. Vain yksi lapsi perheineen puuttui,kun asuu niin kaukana. Meillä oli oikein mukavaa yhdessä oloa,vilinää ja vilskettä.Nämä lapsosen lapaset tikuttelin vielä viime hetkellä jouluksi. Aniliinin punainen lanka on Lanettia ja marjapuuron punainen on Kasmir. Ohuilla 2,5 puikoilla ten. Nämä on ohuet lapaset ja näitä käytetään kovilla pakkasilla kintaitten alla.

Valtavasti kiitoksia jokaiselle henkilökohtaisesti Hyvän Joulun  toivotuksista!